Kerámia mosogató

Ezen az oldalon kerámia mosogató kínálatunkat ismerheted meg! Ha építkezés és konyhatervezés, vagy éppen egy felújítás közepén vagy, számos megoldandó feladattal találod szemben magad! Ilyen fontos kérdés az is, hogy milyen legyen a konyhádból nélkülözhetetlen mosogatótálca. A formán, elhelyezésen és méreten kívül azt is el kell döntened, hogy milyen anyagból készüljön. 


Elsőre egyszerűnek tűnik, de hidd el: többféle variáció létezik, mint elképzeled! Nézzük csak: van rozsdamentes acél, gránit, kerámia, zománcozott öntöttvas vagy akár műkő modell is! Persze lehet extra elképzelésed, vásárolhatsz betonból, rézből vagy természetes kőből készült terméket is akár! Igényeidnek csak a pénztárcád szabhat határt!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

A kerámia mosogató előnyei

A kerámia szó a görög “kerameia” (kiégetett) szóból származik. Tehát minden olyan szervetlen, nemesfémet és szilárd anyagot, amit nagy hőmérsékleten állítanak elő, kerámiának neveznek. A kerámia mosogatókat általában a letisztult, hagyományos stílusú konyhákba választják. Színe világos, de anyaga miatt könnyen tisztítható, és akkor sem kell aggódnod, ha valami forrót teszel bele. Ha kerámia mosogatót választasz magadnak, akkor kapsz egy kedvező árú, hőtartó és könnyen tisztítható tálcát. 

A mintegy 93 féle termék között helyet kapó Sabor kerámia mosogató anyagát tekintve mázas kerámia. Munkalapba süllyeszthető, ami egymedencés, így praktikus a pici konyhákba. Anyaga ütésálló, hő- és foltálló. Nem zárja magába a kellemetlen szagokat sem, könnyen tisztítható és általános karbantartás esetén nem lesz vízköves. 

Ha a szögletes forma számodra nem szimpatikus, akkor válaszd például a Lustiano kerámia mosogatót! Paramétereit tekintve szinte ugyanaz, viszont kerek kivitelben készült. Csöpögtető mosogatóként is használható, ráadásul mosogatógéphez is csatlakoztatható.

Nagyobb kivitelt szeretnél? Akkor válogathatsz két részes vagy csöpögtető tálcás kerámia mosogatók közül is. A Bolero, a Cornetto, a Soul és a többi kiváló márka termékei sem okoznak majd csalódást! Ha mégis más elképzeléseid vannak, tekintsd meg teljes mosogatótálca kínálatunkat!

A mosogatótálca csap nélkül mit sem ér

Ha sikerült kiválasztanod a számodra megfelelő mosogatót, nincs más hátra, mint szétnézni mosogatóhoz való csaptelepeink között. A Pepe, a Milin, a Nemezja mellett további, minőségi márkák termékei közül is válogathatsz. Választhatsz U-alakú, zuhanyfejes vagy hagyományos csaptelepet is, akár narancssárga vagy fekete színben is, hogy igényeidnek, elvárásaidnak megfeleljen, és konyhád stílusával tökéletes összhangot teremtsen!