Komfortos éjszakai világítás a mozgásérzékelős lámpával

Kényelmes és energiatakarékos választás éjszakai fényforrásnak a mozgásérzékelős lámpa használata. Kényelmes, mert nem kell villanykapcsolót keresgélni a sötétben. Energiatakarékos, mert csak akkor lép működésbe, amikor az érzékelő előtt elhalad valaki.

 

Komfortos éjszakai világítás a mozgásérzékelős lámpával

Automata üzemmódban rövid idejű bekapcsolt állapotot követően a mozgásérzékelős lámpa leáll. Ezalatt már kijutottál a helyiségből és nincs szükséged további világításra. Bizonyos modelleket a kezedben is tarthatsz, hiszen elemmel működnek.

Rögzítheted ezeket a lámpákat akár falon vagy akár az asztalon is. A LED fényforrással ellátott mozgásérzékelős lámpa pedig tovább kíméli pénztárcádat, ezenfelül kellemes hangulatot is varázsol a helyiségbe.

A korszerű LED világítás előnyei

A LED fényforrásokat ma már számos területen alkalmazzák. Ezt rendkívül hasznos tulajdonságainak és előnyeinek köszönheti. Egy kompakt fénycsőhöz vagy egy sima izzóhoz viszonyítva is jóval magasabb az élettartama.

A LED égőnek nincs bemelegedési ideje, felkapcsoláskor azonnal működik, és nincs villogás sem. A kapcsolgatás nem károsítja, így annak gyakorisága mellett sem rongálódik, nem rövidül a használhatósági ideje.

Környezetkímélő hatása megmutatkozik abban, hogy a legtöbb fényforráshoz képest a LED jóval kevesebb hőt termel, így nem melegíti fel a környezetét. Ezenkívül környezetkárosító anyagokat sem tartalmaz.

Sokkal szilárdabb, mint a fénycsövek, illetve a hagyományos izzók, így kevésbé törékeny. Míg a hagyományos izzók egyik pillanatról a másikra égnek ki, a LED égők halványodnak élettartamuk vége közeledtével.

Mozgásérzékelős lámpák a Homeluxnál

A nagy fényerejű LED-es mozgásérzékelős, forgatható lámpa mágneses talppal rendelkezik. Háromféle üzemmódban használható: bekapcsolt, kikapcsolt vagy automata. Ez utóbbi üzemmódban mozgás érzékelésekor 25 másodpercre kapcsol be a sötétben.

A tápellátást 3 darab AAA (1,5V) elem biztosítja, amit nem tartalmaz a csomagolás. Tartozik hozzá kétoldalas ragasztó és csavarok. Igényeinkhez igazítva asztali, fali vagy kézilámpaként is alkalmazható. A LED izzó a lámpatestben nem cserélhető.

Egy többszintes lakásban kitűnő választás a LED-es mozgásérzékelős lépcsővilágító szett az éjszakai balesetek elkerülése érdekében. 2 darab lámpát tartalmaz a csomag, melyek mágnesesen rögzíthetőek.

A nyugodt pihenés és a biztonságos közlekedés eszköze az irányfény

Nemcsak a gyerekek többségénél, de sok felnőttnél is problémás lehet éjszaka a teljes sötétség állapota a lakásban. Náluk a nyugodtabb alvás a cél, illetve a biztonságos lakáson belüli közlekedés is okozhat gondot. Erre nyújt praktikus megoldást az irányfény.

Minimális fényt biztosít, de csak addig, amíg nem kapcsolunk fel villanyt, vagy természetes fény éri a helyiséget. Ezt a funkciót a fényérzékelő biztosítja. Ezáltal költségeinket is kíméli.

Az áruházunkban forgalmazott SNL320 fényérzékelős irányfény 7 wattos izzóval működik. Beltéri használatra alkalmas, így záloga lehet gyermeked kiegyensúlyozott alvásának a gyerekszobában, vagy a balesetmentes fürdőszobába jutásnak is az éjjelek során.

Webáruházunkban kedvedre válogathatsz számos világítástechnikai eszköz között. Bel- és kültéri világítás, bútorvilágítás, esetleg zseblámpa érdekel? Ha nem találod, amit keresel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.

Blog

Ajánlott termékek