Nyúlketrec

Abban minden felelős állattartó egyetért, hogy házi kedvenceinknek mindenből a legjobb jár. A Hecht nyúlketreceivel a házi és törpenyuszik életét szeretnék még kényelmesebbé tenni. Ezek a kültéri kisállatotthonok minőségi alapanyagokból készültek.

 

A magyar jogszabályok leírják, hogy melyik háziállatnak minimálisan mekkora térre van szüksége. A webáruházunkban elérhető nyúlketrecekben vidáman ugrálhatnak a kültéren tartott nyuszik. Sőt, akár a lakásban is kialakíthatod számukra az álomotthont. Kifutó, búvóhely és biztonság - ezt kínáljuk a nyusziknak.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Hecht Bunny nyúlketrec

 

A nyuszik zsákmányállatok, éppen ezért elengedhetetlen, hogy fedett kuckót biztosítsunk a számukra. A Hecht Bunny nyúlketrecben tágas tér áll a nyulak rendelkezésére. Ez a lak alkalmas arra is, hogy téliesítsük, így kedvencünk nem fázik a hidegebb napokon sem.

 

A nyúlketrec mindkét ajtaja nyitható, ráadásul a tetőt is kinyithatjuk. Ez nagyban megkönnyíti a kedvenceinkhez való hozzáférést, az etetést és a takarítást is. A nyúlketrec fenyőfából készült, amelyet az állatok számára is biztonságosan impregnáltak. Ebben a ketrecben több nyuszi is kényelmesen elfér.

 

Hecht Holiday kifutó

 

A nyuszik nagyon szeretnek ugrándozni a fűben, és majszolni a friss növényzetet. A Hecht Holiday kifutójával ezt könnyedén megtehetik. Helyezd a nyúlketrecet a pázsitra és figyeld, ahogy a kisállatok élvezik a füvet.

 

Ez a nyúlketrec is rendelkezik fedett résszel, ezért a nyuszik elbújhatnak, ha úgy tartja kedvük. Ráadásul a napsütés ellen is véd a tető. Az állatok biztonságát a különféle ragadozómadarak és macskák ellen a stabil rácsok biztosítják. A nyuszik mellett akár tengerimalacok vagy szárazföldi teknősök számára is alkalmas a Hecht Holiday.

 

Hecht Molly nyúlketrec

 

Szeretnél egy igazi luxusotthont kialakítani a nyuszijaidnak? Termékeink között megtalálod a Hecht Molly fantázianévre hallgató nyúlketrecet. Ebben a nyuszipalotában egy kisállat sem unatkozik majd. Óriási kifutótér áll a nyulak rendelkezésére, a palló mellett, amelyen feljuthatnak a fedett házikóba.

 

A tető fedése biztosítja az esővíz elvezetését, és az erős napsütés ellen is menedéket nyújt a nyusziknak. A rácsok útját állják az olyan állatoknak, mint a nyest, a macskák és más, nyulakra veszélyes ragadozók. Válassz nyúlketreceink közül, a házi kedvenced imádni fogja új otthonát.