Baromfiketrec

Legyen szó haszonállatról vagy házi kedvencekről, a megfelelő szálláshely elengedhetetlen az állatok számára. Baromfiketreceink biztonságos elhelyezést nyújtanak a csirkéknek, tyúkoknak, kacsáknak és egyéb baromfiknak. A Hecht német gyártó számtalan termékkel bizonyította már, hogy számára első a minőség.

 

Webshopunkban megtalálod a Hecht baromfiketreceit is, ami biztonságos és masszív összetevőkből készül. Ezekben a ketrecekben megfelelő körülményeket biztosíthatunk állataink számára. Igazodva az igényekhez, kerítéssel ellátott és anélküli modellt is találsz.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Hecht Oliver baromfiketrec

 

Az Oliver baromfiketrec a már bekerített baromfiudvar tökéletes kiegészítője lesz. A masszív fenyőből készült lak teteje zsindelyes, így nem engedi át a csapadékot. A baromfiketrechez hordozódoboz is tartozik, így egyszerűen elhelyezhetjük az újonnan érkezett állatot.

 

A ketrec oldala is nyitható, illetve további két nyílás is található rajta. Ennek köszönhetően az állatok könnyedén közlekedhetnek és a takarítás is egyszerű. Ha szeretnél egy időtálló, masszív és egyben nagyon szép baromfiketrecet, akkor az Oliver remek választás.

 

Hecht Oreo baromfiketrec

 

A német gyártó Oreo fantázianévre hallgató baromfiketrece a fedett ház mellett kerítéssel is fel lett szerelve. A kis házikó számos nyílással rendelkezik, akár felülről is hozzáférhetünk a belső térhez. A zsindellyel fedett tető tökéletesen szigetelt, az állatok így nem áznak meg. 

 

A kerítésnek azért van jelentősége, mert a baromfiudvar lakóit óvnunk kell a ragadozóktól. Nem csupán az olyan állatokat kell távol tartani, mint a nyest vagy a róka. A nagyobb ragadozó madarak is kinézhetik maguknak a növendék állatokat. Az Oreo felső kerítéssel is rendelkezik, így az állatokat biztonságban tudhatod.

 

Hecht Tweety baromfiketrec

 

Ha szeretnél egy valódi baromfi mennyországot varázsolni az udvarra, a webáruházunk kínálatának egyik gyöngyszemét, a Hecht Tweety-t ajánljuk. Ez az emelt házikóval ellátott, tágas baromfiketrec alkalmas tenyésztésre is. A stabil fenyőelemek igazán időtállóak. 

 

A háztető vízszigetelt és nyitható, az építmény alja pedig kihúzható, így egyszerűen kitakaríthatjuk azt. A zárt kerítés biztonságosan elválasztja az állatainkat az esetleges rájuk leselkedő ragadozóktól. Ráadásul baromfiketreceinket ingyen szállítjuk ki.