Vigo

A megfelelően befűtött helyiségnek a téli időszakban nagy jelentősége van. Ha fázunk otthon vagy akár munka közben, nem érezzük magunkat jól a bőrünkben. Arról nem is beszélve, hogy könnyen megfázhatunk. A Vigo elektromos fűtőtestjeivel ez nem fordulhat elő.

 

A modern, könnyen üzembe helyezhető Vigo termékek változatos kínálatával várunk téged. Legyen szó fürdőszobáról vagy más, belső helyiségről, ezek a fűtőtestek kitűnő választásnak bizonyulnak majd. Ha korszerű és gazdaságos fűtési technológiát keresel, böngéssz Vigo modelljeink között, és élvezd a kellemes meleget.

tovább bezár

Vigo elektromos törölközőszárító radiátor

 

A fürdőszobában mindenképpen gondoskodnunk kell a megfelelően száraz levegőről és falakról. A fokozott vízhasználat és a száradó ruhák párája magában rejti a penész kialakulásának veszélyét. A Vigo elektromos törölközőszárítói elegáns megoldást jelentenek a problémára. 

 

Ez a fűtőtest hatékonyan szárítja meg a fürdőszobai és egyéb textileket is. Emellett kellően szárítja a párás levegőt. Segítségével elkerülhető a falakon a hideg foltok kialakulása, és így a penészedés. Ráadásul a kialakításának köszönhetően a rendszeres használatban lévő törölközők tárolása is megoldott. A Vigo elektromos törölközőszárítóit két színben is megrendelheted tőlünk.

 

Vigo Digital elektromos fűtőpanel

 

Ha elégtelen, vagy hiányzik a fűtés egy helyiségből, nem kell feltétlenül komoly munkálatokat végezni ennek pótlásához. A Vigo Digital elektromos fűtőpaneljét egyszerűen felszerelheted a falra, egy konnektor közelébe. 

 

Ez a készülék igazán modern. Digitális kijelzővel, termosztáttal, távirányítóval felszerelt fűtőtestről van szó. Nem csak a belső, de a külső hőmérsékletet is monitorozza. Csak akkor lép működésbe, ha valóban szükség van rá. Ezáltál kíméli a pénztárcánkat, és a környezetet sem terheli felesleges energiahasználattal. Elegáns fehér és természetes fa színben vásárolhatod meg a fűtőpanelt.

 

Vigo elektromos lábmelegítő

 

Ha sok időt töltünk számítógép előtt ülve, vagy más okból csaknem mozdulatlanul, könnyen fázni kezdhet a lábunk. Ez jelentősen rontja a komfortérzetünket és egész testünk hőérzetét.

 

A Vigo elektromos lábmelegítője kiváló megoldást jelent a problémánkra. Gazdaságos és hatékony működése és praktikus kialakítása teszi oly népszerűvé ezt a terméket.