Fürdőszobai fali szekrények nagy választéka

Ebben a cikkben a fürdőszobai fali szekrény kerül a középpontba. A lakás egyik legforgalmasabb és legjobban igénybevett helyisége a fürdőszoba. Munkába, iskolába, óvodába indulás előtt minden reggel itt kezdjük a napot, és este hazaérkezve egy kellemes fürdővel itt frissülünk fel.

 

Fürdőszobai fali szekrények nagy választéka

Általában ezek a helyiségek nincsenek túlméretezve, sőt, inkább a kisebbek közé tartoznak. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a rendelkezésre álló helyet a lehető legjobban használd ki. Ebben nyújt segítséget áruházunk széles fürdőszobabútor kínálata.

A fürdőszoba berendezése

A bútorok és berendezési tárgyak kiválasztásában a fürdőszobai fali szekrény első helyen kell, hogy szerepeljen akkor, ha a helyiség kicsi és sok tárolóhelyre van szükséged.

Ezek a falra szerelhető szekrények a padlón egyáltalán nem foglalnak helyet, általában polcokkal és ajtókkal szereltek, így megfelelő helyet találhatunk bennük a fürdőszobában használatos textileknek és piperecikkeknek. 

A fali szekrény anyaga, mérete könnyen összeilleszthető az egyéb bútorokkal és a fürdőszoba burkolatával, a falak színével, így megvalósulhat egy modern és szép összhatás. Léteznek tükörrel, világítással szerelt változatok is, ezek megkönnyítik a borotválkozást, sminkelést.

 

A fürdőszobai fali szekrény kiválasztása

Ahogy azt már jeleztük, a fürdőszobai fali szekrény rendkívül praktikus és helytakarékos megoldást jelent. Nagy választékunkból a Bianca 60-as fali szekrény 2 ajtóval az egyik legnépszerűbb. Nem véletlenül! 

Többféle színben kapható, a fióktest fémből készült, a front vákuumfóliás bevonattal ellátott MDF lap, ennek köszönhetően teljesen vízálló. Egy polccal szállítjuk és fémfogantyúkkal.

Magasfényű fehér színével, formatervezett külsejével más bútorokhoz is harmonikusan illeszkedik. Választhatod aida dió, rauna szil és sonoma tölgy színekben, ami széles variációs lehetőséget biztosít. 

Összeszerelve szállítjuk, ha igényled, a helyére is felszereljük, és azonnal birtokba veheted.

 

A fürdőszoba egyéb berendezési tárgyai

A fürdőszobai fali szekrények mellett még sokféle termékünk van. Kínálatunkban megtalálható:

  • komplett fürdőszobabútor
  • mosdószekrény
  • alsó szekrény mosdó nélkül
  • álló fürdőszoba szekrény
  • kiegészítők, csaptelepek, szerelvények

A komplett fürdőszobabútor választása kényelmes és gyors megoldás, hiszen egy csomagban megkapod az alsó szekrényt a hozzá illeszkedő felső szekrénnyel, tükörrel, porcelán mosdókagylóval, így csak a színt és a méretet kell meghatároznod.

 

Egyedi megoldások

Amennyiben jobban szereted az egyedi megoldásokat, könnyen összeállíthatod a számodra legjobb és legszebb fürdőszobai berendezést, ami mindenben megfelel az igényeidnek. Variálható színek, méretek, kiegészítők várnak, és a beszerelés után méltán lehetsz büszke a praktikus, szép és egyedi fürdőszobádra. 

A kiegészítők nagyban hozzájárulnak a helyiség eleganciájának és kényelmének fokozásához. Nagy jelentőséggel bírnak a padló- és falburkolatok, pultfelületek, ezek széles anyag- és színválasztékban állnak rendelkezésedre.

Fontos megemlíteni a szaniter felületeket, a fényforrásokat és a tükröket. Ezek mind az eleganciát, a csillogást szolgálják. A mosdókagyló és kád színét kiemelik is megsokszorozzák a tükrök, amelyek még optikailag nagyobbnak mutatják a helyiséget is. A jól megválasztott lámpák a világosságot adják hozzá a fürdőszoba szépségéhez.

Reméljük, sikerült felkelteni az érdeklődésedet, és ha elhatározod a fürdőszobád felújítását, vagy éppen új házad berendezését tervezed, keresd fel honlapunkat, ahol garantáltan mindent megtalálsz folyamatosan frissülő kínálatunkban.

Blog

Ajánlott termékek