Blog

Fürdőszoba a nyaralóban

2018.07.27 14:13
Taliga Tamás

Az egyre melegebb hétvégéken sokan látogatnak ki a hobbytelekre, nyaralókba, hogy leporolják a nyugágyakat és ellenőrzést tartsanak - mit kell cserélni, mi nem bírta az idei kemény telet, mi az, ami javításra szorul.

A leggyakoribb probléma, hogy még a körültekintő víztelenítés mellett is számolhatunk kisebb fagykárokkal. A víz +4 oC alatt elkezd tágulni, térfogata megnő, miközben a fém, vagy műanyag cső a hőmérséklet csökkenés hatására zsugorodni kezd. A kerti csap, benti csaptelepek tömítéseit víz nélkül is megviseli a szélsőséges hőmérséklet.

 

Csöpög a csap?

Ha az elemek az állandó használat következtében megkopnak, deformálódnak, csöpög a csaptelep, így javításra, vagy cserére lehet szükség. A csöpögő csapokon naponta akár több 10 liter víz is elfolyhat, ami növeli a vízszámla összegét és még fokozott vízkövesedést is okoz.

Amikor a bejövő főcsapot megnyitjuk, hamar kiderül, hogy mekkora a kár. Érdemes alaposan átnézni a fali becsatlakozásokat, bojlereket és szűrőket.

Csöpög a csap     

Javítsuk, vagy lecseréljük inkább a csöpögő csapot?

A régebbi, orsós típusú csapoknál pár forintos tömítés cserével és vízkő mentesítéssel jó eséllyel megszüntethető a csöpögés. Házilag szerelhető, nem igényel különösebb szaktudást.

 

A kerámiabetétes csaptelepek ritkább esetben hibásodnak meg, de a kemény csapvíz ezeket sem kíméli.

 

Szerencsés esetben egy alapos tisztítással, citromsavas oldattal történő vízkőmentesítéssel, illetve a szilikonos kenőanyag pótlásával megszüntethetők a hibák.

Ha ez nem lenne elég, akkor a kerámia betét cseréje, vagy egy új csaptelep oldhatja meg a problémát.

 

Fontos, hogy eleve olyan csaptelepet vásároljunk, amelynek megfelelő a szervízháttere és az alkatrész pótlása biztosított. A márkás csaptelepekhez  akár 5 év garancia is jár és könnyen lehet hozzá cserealkatrészeket vásárolni.

 

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu