Polcos szekrény

Ismerd meg polcos előszobaszekrény kínálatunkat! Az előszoba az a helyiség, ahová elsőként megérkezel a házba lépéskor és itt fogadod a vendégeket is. Az előszobabútorok mindennapos használatban vannak, ezért valószínűleg szeretnéd, ha praktikus, stílusos, mégis helytakarékos kiegészítői lennének otthonodnak. 

 

Polcos előszobaszekrény választékunkban zárt és nyitott bútorokkal is találkozhatsz, amelyekbe igényeidnek megfelelően pakolhatsz kabátokat, kiegészítőket és egyéb használati tárgyakat is. Ezekkel a sokoldalúan alkalmazható bútorokkal a lakás legforgalmasabb pontján is állandó rend és tisztaság uralkodik majd!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Webshopunk célja, hogy elérhetővé tegye mindazokat a bútorokat, lakberendezési kellékeket, amelyek otthonodat és kertedet is egyedivé és kellemessé varázsolják majd. Olyan hellyé, ahol egyszerűen jól esik tartózkodni! Minőségi előszobabútorainknak köszönhetően már a lakásba lépve jobb kedvre derülhetsz!

 

Polcos előszobaszekrények a lakás bármely pontjára!

 

Nyitott polcos előszobaszekrényeink nem csupán a közlekedőt, de bármely más helyiséget is képesek rendezetté, igényessé tenni. A Bolivar modell a fa és a fém anyagok kombinációjával kelt klasszikus, mégis modern hatást. Elhelyezhetőek rajta dekorációs kellékek, személyes tárgyak és iratok is, hiszen egészen 20 kg-is terhelhető. A keskeny kivitelezésnek köszönhetően egy kisebb sarokban is elfér.

 

Ha inkább elrejtenéd a kíváncsi szemek elől személyes tárgyaidat, válassz zárt polcos bútort! Bükkfa színű Lissi szekrényünk eleganciát sugároz, hatalmas kapacitásának köszönhetően a nagyobb kabátok is elférnek benne, megvédve őket a portól és rendet teremtve a helyiségben. Fiókos része cipők és egyéb kiegészítők (sapkák, sálak, kesztyűk) tárolására is alkalmas. 

 

Válaszd ki a lakásba legjobban illő polcos szekrényt!

 

Az előszoba berendezése általában utoljára marad a bútorok beszerzése során, pedig a helyiség jelentősége kiemelkedő. Ne hagyd a végére a dolgot, gondoskodj még ma az előszoba csinosabbá tételéről! Praktikus, helytakarékos és esztétikus polcos szekrényeink a Te otthonodat is rendezetté és ízlésessé teszik majd. 

 

Helyezd őket a kosárba! Ha már csak az előszoba tátong az ürességtől, ideje beszerezni egy oda passzoló, stílusos szekrényt. Fedezd fel áruházunk választékát mielőbb!