USB kábel

Manapság szinte minden elektronikai eszközhöz szükség van USB kábelre. Elvesztetted, esetleg a munkahelyeden is tartanál belőle egyet? Tönkrement a régi, és szükséged van egy új kiegészítőre? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban számos változatban találhatsz USB kábelt.


 


A Hecht gyártmánya mellett rendelhetsz mikro töltőkábelt is, egyméteres változatban. Ezek a legtöbb eszközzel kompatibilisek, így tölthetőek velük telefonok, néhány laptoptípus, illetve akkumulátorok egyaránt. Nézz körbe webshopunkban még ma, és válaszd ki a számodra legideálisabb változatot!

tovább bezár
4 db termék

Milyen USB kábelre van szükség?

 

Mivel manapság egyre több elektromos készüléket veszünk otthonra, így folyamatosan szükség van ezeknek a töltésére és energiával való ellátására. A legtöbb eszköz manapság már USB kábellel töltődik, de még mindig akadnak olyanok, amikhez átalakítóra is szükség lehet. A webáruházunkban is megtalálható Hecht 2 az 1-ben modell például alkalmas mind Androidos, mint pedig iPhone-os telefon töltésére is. 

 

Amennyiben tehát több készüléked is van, de nem egy a gyártójuk, esetleg nem is egy időszakból származnak, akkor bizony gondot okozhatnak a vezetékek. Ahhoz, hogy ne kelljen folyamatosan többfélét magaddal vinni, érdemes olyan USB kábelt választani, ami több eszközzel is kompatibilis. Mielőtt azonban rendelnél, mindenképpen nézz utána, hogy neked melyik típusra is lesz szükséged a sok közül. Valószínű ugyanis, hogy az Apple MacBookhoz nem lesz jó egy hagyományos töltő. 

 

USB kábelek kínálata

 

Webáruházunk mobiltartozékai között többféle USB kábel közül válogathatsz. A micro USB-B töltőkábel például ideális választás lehet ilyen aljzattal rendelkező hordozható készülékek akkumulátorának töltéséhez. Egyik legnagyobb előnye, hogy akár adatbankként is használható, így nem szükséges több vezetéket magaddal hordani. A minőségi termék egy méter hosszú, így bárhol és bármikor készelmesen alkalmazható.

 

A másik sikeres típusunk a Hecht USB töltő kábel 2 az 1-ben. Ez egy USB töltő- és csatlakoztatókábel, amely szintén egy egyméteres változat. Kompatibilis USB-A, Micro USB és Lightning csatlakozókhoz egyaránt, ezáltal nemcsak Android, hanem iPhone készülékekhez is használható.

 

Nézz körbe nálunk még ma, és válassz egyet a prémium USB kábeljeink közül!