Ülőgarnitúra

Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Ülőgarnitúra

 

Az ülőgarnitúra a legkarakteresebb bútor a nappaliban. Így az ülőgarnitúra színe, stílusa az egész szoba megjelenését befolyásolja. Ha egységes lakberendezési stílusban szeretnénk berendezni a nappalinkat, akkor a kanapé és a fotel, puff karaktere kulcsfontosságú annak kialakításában, hiszen az apróbb kiegészítők csak fokozhatják, vagy épp lágyíthatják az összhatást.

 

A stílus behatárolása mellett az ülőgarnitúra arra is kiváló eszköz, hogy kisebb blokkokra osszuk nappalinkat, mely a térérzet és a könnyű közlekedés szempontjából is komfortos. Az ülőgarnitúránk így lehet U-alakú, vagy épp L-alakú, de akár egyenes kanapét is választhatunk, dekoratív és kényelmes fotelekkel. Térelválasztónak is kiváló.

 

Az modern nappalik ülőgarnitúrája a nagy, szögletes, színe szürke vagy fehér, esetleg bézses-barnás színek kombinációjából áll. A bátrabbak LED csíkkal kiegészített verziót is találnak maguknak. Nagy divat a skandináv stílusú ülőgarnitúra, mely szinte bármilyen stílusú nappaliban jól mutat, hiszen kecses, lábakon álló, légies megjelenése, egyszerű de dekoratív kialakítása eleganciát sugároz.