Kanapé, kanapéágy

Ez a kategória tartalmazza teljes kanapé, kanapéágy kínálatunkat. Az egyik legfontosabb bútordarab, melyen egy fáradt munkanap után megpihenhetünk, és elmerülhetünk a kedvenc sorozatainkban. 

Olvasásra is tökéletes hely, ugyanakkor a vendég számára is optimális egy kanapéágy. A kihúzható bútor elengedhetetlen a legtöbb lakásban, hiszen bármikor praktikus, kényelmes megoldás. Termékeink magas minőségű, masszív alapanyagból készülnek. Az időtálló, mutatós darabok tökéletes összetevői egy gondosan megtervezett nappalinak. A választásnál fontos, hogy a többi bútorral és a textíliákkal harmóniában legyen.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Miért szeretjük annyira a kanapékat? 

Legyen szó modern, fiatalos stílusú kanapéról vagy letisztultabbról, egy közös mindben, mégpedig az, hogy szeretjük őket. Nincs is annál jobb, mint lehuppanni egy kis szusszanásnyi pihenőre. Akár otthon tesszük, akár vendégségben, egy kényelmes, jól megválasztott anyagból készült darab meghálálja, hogy bizalmat szavaztunk neki. 

Home office esetén is jó szolgálatot tehet. Ugyanis a dolgozósarkunkból időnként kiszabadulva igazi felüdülés a puha, de a hátunkat mégis jól megtámasztó kanapé. A laptopot magunkhoz húzva órákig elböngészhetünk rajta, miközben narancslevet iszogatunk. 

Amellett, hogy használható pihenésre, alvásra is, jelentősen erősíti az otthonosság érzését. A kis házi kedvencek is imádnak ott elidőzni, kényelmesen bekuckózva. Amennyiben további bútorok is szükségesek a nappaliba, webshopunk többféle kategóriával várja a látogatókat.

A kanapé, kanapéágy kiválasztása 

Egy efféle bútor megválasztásánál törekednünk kell arra, hogy passzoljon a nappaliban elhelyezett garnitúrához, emellett a fal és a szőnyeg színvilágához is illő legyen. Egy szoba berendezésénél elsődleges az is, hogy mekkora hely áll rendelkezésünkre, mert ez fogja eldönteni a kanapéágy típusát. 

Egy kihúzható bútorelem helytakarékos, mégis praktikusan használható alvásra, amennyiben plusz főt kell elszállásolnunk, vagy akár magunk szeretnénk igénybe venni a hálószoba felújítás, festés idejére. A szín mellett a kanapéágy anyaga is lényeges, nem mindegy, hogy felnőttek számára lesz vagy gyermekes családnak. Utóbbi esetében a sötétebb színű, strapabíróbb anyaggal rendelkezők inkább javasoltak. 

Akár ágytartósra vagy sima kihúzhatóra, esetleg stabil, nem mozgatható kanapéra, kanapéágyra lenne igény, mindenképpen érdemes elmélyedni a webshopunk kínálatában, hiszen színes kínálatunkban mindenki megtalálja az igazit!