Bárszék

Tekintsd meg bárszék kínálatunkat! Remek megoldás lehet egy bárasztal bárszékekkel, ha helyszűkében vagy. Akár az otthonodba hoznád el a bárok hamisítatlan hangulatát, akár csak szeretnél valahol nyugodtan kávézni, étkezni vagy akár koktélozni, egy stílusos bárasztal a magasságban és megjelenésben hozzá passzoló székekkel csodás látványt nyújt majd!

Használd ki azokat az egyedülálló lehetőségeket, amellyel ezek a bútorok szolgálni képesek! Alkosd meg a lakásod egyik legmeghittebb pontját kiváló minőségű, divatos és modern berendezési tárgyaink segítségével!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
25 db termék
 

Egy kis belvárosi lakásban gyakran problémát okoz az, hogy nincs lehetőség étkező kialakítására, és sehol nem találunk helyet egy szép étkezőbútornak. Bárszékek, valamint bárasztal segítségével azonban a legapróbb helyből is valódi, központi terület varázsolható. Válassz bárasztalt a hozzájuk illő székekkel, de egy amerikai konyhás lakásban, a már meglévő pulthoz nem is lesz szükséged másra, mint egy pár bárszékre!

 

Bárszék asztalhoz vagy önmagában

Termékkínálatunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy azt bármely stílusú otthonhoz és a legkülönbözőbb igényekhez is illő bárszékek alkossák. Így választékunkban megtalálhatóak a műbőrrel és szövettel kárpitozott székek is a manapság népszerű fekete, fehér, szürke, bézs színekben és ezek árnyalataiban. Termékeink némelyike fix magassággal rendelkezik, de elérhetőek az állítható magasságú bárszékek is. 

Az egyes termékekre kattintva megtekintheted, hogy pontosan milyen tulajdonságokkal bír az adott szék. Így a magasságáról, a szélességéről, valamint az ülésmagasságról és ülésmélységről is tájékozódhatsz, ahogy arról is, hogy milyen anyagokból készült a kiszemelt bárszék. A gazdag információáradatnak köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy az a termék landol majd a kosaradban, melyet elképzeltél magadnak.

 

Bárszék az otthonodba már másnapra

Teljesen felesleges időt töltened a fizikai boltok kínálatának feltérképezésével, hogy aztán csalódottan térj haza - székek nélkül. Az online vásárlás sokkal egyszerűbb és gyorsabb: velünk időt és pénzt is spórolhatsz egyszerre! Ráadásul minden szükséges berendezési tárgyat egy helyen érhetsz el. 

Ha már tudod, hogy mit szeretnél megvásárolni, helyezd a terméket a kosárba! Ezt követően add meg a szükséges adatokat! Rendelésed összegét előre utalással és azonnali bankkártyás fizetéssel is rendezheted, de választhatod a helyszíni, készpénzes fizetés lehetőségét is. Termékeinket a legtöbbször futár szállítja házhoz, bizonyos akciós időszakokban ingyenesen.