Ezért kellene elgondolkodnod egy beépített zuhanykabinon

Biztosan neked is akad olyan ismerősöd, akinél fantasztikus, egyedi zuhanykabin van a fürdőben, amit mindenki megcsodál. Pedig egy ilyen zuhanyzó kialakítása nem is olyan bonyolult, csak egy beépíthető fülkére és némi okos tervezésre van szükség, hogy aztán kiélvezhesd minden előnyét.

Ezért kellene elgondolkodnod egy beépített zuhanykabinon

Ezért kellene elgondolkodnod egy beépített zuhanykabinon

 

Ez persze önmagában kevés lenne ahhoz, hogy meggyőzzünk, ezért az alábbiakban eláruljuk neked, hogy miért olyan jó, ha épített zuhany van a háztartásodban. Elvégre rengeteg olyan tényező van, ami elriaszthat ettől a megoldástól, mint például az építéssel járó munkák, vagy épp a tény, hogy egy ilyen darabot nem igazán tudsz a fürdőszobával együtt átrendezni, ha kedved szottyan.

 

 

Egyszerű, ám annál hatékonyabb szigetelés

Habár egy jó minőségű zuhanykabin a megfelelő szigetelés mellett nem szivárog. Viszont tény, hogy a klasszikus darabokon bizonyos idő elteltével megjelenhetnek hajszálrepedések. Ez a beépített modelleknél alapjaiknál fogva sem fordulhat elő. Ennek a jelenségnek az oka egyébként kimondottan egyszerű.

A beépített zuhanyokon sokkal kevesebb olyan felület található, ahol szivárgás képződhet. Amennyiben ezeket a részeket megfelelően kezeled és ellátod szilikonos szigetelőanyaggal, a víz nem juthat ki a kabinból. Ez azért is praktikus, mert mindenki családjában található legalább egy olyan egyén, aki minden egyes fürdés alkalmával eláztatja az egész fürdőszobát.

 

 

Szabadon alakítható zuhanykabin

A beépíthető zuhanykabinok nagy előnye, hogy nem rendelkeznek hátfallal. A hátsó részt a saját falad képezi, így nincsenek benne előre meghatározott elemek. Szükséged lenne egy ülőkére? Csak rögzítsd fel a falra! Netán kapaszkodót szeretnél? Elő azzal a fúróval! Ezek a lehetőségek kimondottal előnyösek, ha gyereket nevelsz vagy van nagyon idős családtagod, akinek kihívást jelent az esti zuhanyozás.

Utóbbi esetben az is nagy könnyebbséget jelenthet, ha nem kell nagyokat lépkedni ahhoz, hogy tisztálkodjanak. Ez sajnos idős korban, különösen ízületi nehézségek esetén komoly problémákat okozhat. Erre az egyetlen megoldást az jelentheti, ha egyáltalán nem kell lépegetni, csak be kell sétálni és megmosakodni. Egyszerűen hangzik, nem igaz? Mert az is!

 

 Ezért kellene elgondolkodnod egy beépített zuhanykabinon

 

 

Jó, jó, de építkezni nem macerás?

Ha így nézed, akkor természetesen macerás. Ugyanakkor jó azt is szem előtt tartani, hogy valójában minden felújítás macerás és rengeteg kosszal jár. A kérdés az, hogy milyen eredményt szeretnél majd látni a sok fáradozás után.

Ennek fényében már nem is kérdés, hogy a sok munka jó befektetésnek bizonyulhat, ha cserébe a végeredmény egy olyan zuhanyzó, amit könnyű használni és még praktikus is. Éppen ezért mi azt javasoljuk, hogy ne a munka mennyisége vagy nehézsége alapján dönts, hanem azt gondold át, hogy mire van szükséged. Így biztos lehetsz abban, hogy jó döntést hozol.

Az ideális megoldást természetesen neked kell megtalálnod. Nincs kőbe vésve, hogy a beépített zuhany neked jó lesz, viszont, ha egyedi megoldást keresel vagy akadálymentes lehetőséget keresel, akkor mindenképp érdemes rajta elgondolkodnod. Elvégre a legfontosabb, hogy végül olyan legyen a fürdőszobád, amilyet megálmodtál magadnak.

 

 

A tervek már készen állnak, csak a zuhanykabin hiányzik? Irány a webáruház, ahol a legjobb minőségű darabok közül válogathatsz kedvedre. Legyen szó beépített vagy akár masszírozó funkciós zuhanyzóról, nálunk biztosan megtalálod az elképzeléseidnek megfelelőt.