Szerszámosláda

Ebben a kategóriában szerszámosláda választékunkat találod, melyek nélkülözhetetlenek a biztonságos és rendszerezett tároláshoz. Egy vérbeli ezermester úgy rendezi be műhelyét, hogy annak része egy komplett, gondosan felszerelt szerszámosláda is, melyben minden szükséges kéziszerszám megtalálható. 


 


A rendszernek hála megfelelően elrendezhetők ezek az eszközök, kellékek, így bármilyen váratlan javítási munka gond nélkül elvégezhető. Hecht termékeink között szerszámos kocsit és tároló rekeszes műhelyszéket is találsz, melyek mobilisak, gurulós kialakításuknak hála.

tovább bezár
3 db termék

Akár kisebb munkákról vagy épp nagyobb javítási feladatokról van szó, egy szerszámosládával jelentősen könnyíthető és gyorsabbá tehető a munkafolyamat. Minden egy helyről elérhető, könnyedén, így nem megy el értékes idő a keresgéléssel. 

Szerszámosláda kínálatunk

Mindenképpen minőségi anyagból készült, megfelelően szigetelő, praktikus kialakítású, rendszerezővel ellátott szerszámosládát érdemes választani. A kihúzható fiókos Hecht műhelyszék ideális választás, mágneses összecsukható oldalaival kifejezetten helytakarékos megoldás. 

Szintén remek választás a szerszámos kocsi, mely gurulós lábaival megkönnyíti a mozgatást. Többé nem bosszantanak az elkeveredett csavarkulcsok, az eltűnt csípőfogók. Minden rendszerezetten, a saját szempontjaid szerint lesz elpakolva. További előnye ezeknek a gyűjtő ládáknak, hogy elkülönítve tarthatod a barkács kellékeidet, anélkül hogy mások hozzáférnének. 

Ne habozz! Merülj el szerszámdoboz kínálatunkban, és alakítsd ki a saját rendszered, hogy minél felkészültebb lehess!

Praktikus eszközökkel a hatékonyabb munkáért

Megálmodtad már a tökéletes barkácsrészleged, ahol az általad kiválasztott gépek és szerszámok gyűjteménye egy kialakított rendszer szerint foglalnak helyet? Egy kis zugot, ahol egy jól megválasztott szerszámoskocsi is a rendelkezésedre áll? Alakítsd ki a saját ezermester szekciódat! 

Gondoskodj a területről, mi pedig biztosítjuk a berendezéséhez szükséges munkaasztalt, tároló ládát, kellékeket, eszközöket. Fusd át termékeinket, és alkosd meg a tökéletes munkaállomásodat! Legyen a barkácsolás örömteli, eredményes és hatékony. Praktikus eszközökkel minden sokkal egyszerűbb!