KÉZIFŰNYÍRÓ RAZOR CUT 38.1 HM COMFORT

Cikkszám: 113865
37 990 Ft
RRP: 39 900 Ft
Raktáron
Normál szállítás : 1490 Ft

Adatok

Gyártó
Al-Ko
Termékverzió
KÉZIFŰNYÍRÓ RAZOR CUT 38.1 HM COMFORT
Garancia idő
12 hónap
Önjáró
Nem
Vágási szélesség
38 cm
Vágandó terület ajánlott mérete
250 m2
Mulcsozási funkció
Nem

Termékleírás

Termékjellemzők

Munkaszélesség cm-ben 38.0
Meghajtó típusa Kézi
Termékvonal Comfort
Vágómélység min/max  14.0 mm
Hengerkés szám 5.0
Vágórendszer Érintkezésmentes kés

Termékleírás

Hengerkéses fűnyíró Razor Cut 38.1 HM Comfort

A Razor Cut 38.1 HM Comfort hengerkéses fűnyíró károsanyagkibocsátás mentesen és halkan dolgozik, ami ideális partner a kiskertek számára. A speciális 5 késes nyíróhenger a fű egyenletes és pontos levágásáról gondoskodik. Tiszta vágás – mint egy ollóval.

Razor Cut 38.1 HM Comfort hengerkéses fűnyíró technikai adatai

38 cm vágószélességgel a Razor Cut 38.1 HM Comfort hengerkéses fűnyíró ideális partner akár 250 m² fűfelületig. . A vágómagasság 4 lépésben 14-35 cm között állítható. Azáltal, hogy a nyíróhenger az 5 acélkéssel és az alsókéssel nem érintkezik, így egy pontos és tiszta vágási képet kapunk, továbbá a fű tökéletesen ápolt lesz. A 220 mm átmérőjű kerekek nagyon simán haladnak az egyenletlen talajon is. A kompakt kialakításnak és a csekély, mindösszesen 7,8 kg súlynak köszönhetően a fordulékony hengerkéses fűnyíró kiváló partnere kertje gyepkímélő gondozásában, még a kicsi, zegzugos kertek számára. Optimálisan egy 50 literes fűgyűjtő áll rendelkezésre hozzá.

Jótállási feltételek

AL-KO jótállási feltételek

 

Az AL-KO termékekre a fogyasztók számára a vásárlás napjától számított 1 év törvény szerinti + 2év önkéntes jótállást vállal a gyártó, az EASY típusú fűnyírók és az ECO típusú szivattyúk kivételével, melyeke 1év jótállást vállal. Az önként vállalt +2 év jótállás feltétele a termék regisztrációja, a vásárlástól számítva három hónapon belül a következő felületen:


www.al-ko.com/shop/hu/productregistration/


A garanciában lecserélt gépekre valamint a szerződéstől való elállásra a + 2 év önként vállalt jótállás nem vonatkozik!


Az AL-KO Magyarország fogyasztók számára a fűnyíró traktorokra 3+2 év jótállást vállal, a + 2 év feltétele az, hogy a traktort a 3. és a 4. év lejárta előtt bevigyék egy AL-KO szervizbe bevizsgáltatni. A bevizsgálás 1-1 évvel hosszabbítja meg a jótállást. A bevizsgálás díjáról érdeklődjön a szervizben, vagy az AL-KO vevőszolgálaton.

Vélemények

KÉZIFŰNYÍRÓ RAZOR CUT 38.1 HM COMFORT
Raktáron
37 990 Ft
RRP: 39 900 Ft