A praktikus tolóajtós gardróbszekrény a hangulatos hálószobai berendezés titka

A modern hálószobák stílusos és egyben praktikus bútordarabja a rendkívül komfortos tolóajtós gardróbszekrény. Különösen kisebb méretű helyiségben célszerű ezt a változatot használni, mivel az ajtók nem foglalnak el plusz helyet.

A praktikus tolóajtós gardróbszekrény a hangulatos hálószobai berendezés titka

A hálószobát rendszerint öltözködésre is használjuk az alvás mellett, így előnyös itt elhelyezni a ruhadarabjainkat egy mutatós és hasznos gardróbszekrényben, mely elegendő raktérrel rendelkezik.

A hálószoba az intimitás és a nyugalom tere is egyben, ami nagyon személyes is, s bár nem engedünk be akárkit, attól függetlenül elengedhetetlen, hogy a magunk örömére is szépen rendezzük be.

Milyen bútorok, berendezési tárgyak kellenek a hálószobába?

Kiváló minőségű hálószobabútoraink között többféle típusú és méretű gardróbszekrényeket találsz különböző színekben. A berendezés során először érdemes átgondolni, hogy milyen stílust szeretnénk látni a hálószobánkban, hiszen ez a privát szféránk.

Ha ez megvan, szerezzük be a szekrényt és az ágyat matraccal, majd ezt követően jöhetnek a kisebb bútordarabok, végül a kiegészítők. A bőrápoláshoz és a sminkeléshez válasszunk egy mutatós fésülködőasztalt, hozzá illő székkel vagy puffal.

Az éjjeliszekrény éjjeli lámpával segíthet az éjszakai felébredéskor eligazodni a szobában, és az esti olvasásnak is fontos kelléke. Praktikus egy kis fiókos vagy polcos komód a fehérneműk tárolására, a reggeli készülődéshez pedig egy nagy méretű tükör, ha nincs a szekrényajtón.

Tolóajtós gardróbszekrény fajtái és funkciói

Webáruházunk kínálatában számtalan féle stílusos és mutatós gardróbszekrényt találsz, válogathatsz a nyílóajtós és tolóajtós gardróbszekrények között. Melegséget sugároznak és nagyon otthonossá varázsolják a hálószobát a natúr fa színek, de a klasszikus fekete és fehér színek kedvelői is megtalálhatják a nekik tetsző darabokat.

A gardróbszekrények alkalmasak a ruhák mellett egyéb kiegészítők és cipők tárolására is, különféle kivitelben léteznek. Kaphatóak polcos, akasztós vagy kombinált változatok is, melyek mind a kényelmes tárolást szolgálják.

Vannak olyan gardróbszekrények is, melyek tükörrel felszereltek, így arra sem kell külön gondot fordítanod, hogy beszerezz egyet és elvégezheted reggel az öltözékeden az utolsó simításokat indulás előtt.

Nagyon korszerűek és közkedveltek a LED világítással ellátott gardróbszekrények, a modern lakás igazi díszei lehetnek.

Tolóajtós gardróbszekrény 203 cm LT3118 több színben

Az LT3118 tolóajtós gardróbszekrény anyaga 16 milliméteres minőségi laminált DTD lap, mely garantálja a bútor stabilitását. A 203 cm széles szekrény 60 cm mély és 215 cm magas, színe az időtálló, mindig divatos fekete és fehér kombinációja.

A két tolóajtóval rendelkező kombinált szekrényben kényelmesen elférnek ruhadarabjaid, akár akasztóra, akár hajtogatva szeretnéd elhelyezni őket. A felül található nagy méretű polcon célszerű kevésbé használatos vagy épp nem szezonális ruhákat tárolni.

A bal oldalon három polccal van felszerelve ez a tolóajtós gardróbszekrény, jobb oldalon pedig akasztórúd biztosítja ruháid gyűrődésmentességének megőrzését. A praktikus tolóajtók lehetővé teszik a szabad mozgást kisebb terű hálószobákban is.

A tolóajtós gardróbszekrény mindenképpen időtálló és remek opció egy stílusos és hangulatos hálószobába. Ha nem sikerül a választás vagy bármilyen kérdésed van, keress minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Blog

Ajánlott termékek