Homelux támogatásával - Gálos Roland magyar ökölvívó és olimpikon

Magyarország egyik ismert boxoloja közé tartozik Gálos Róland magyar ökölvívó, olimpikon akinek a neve sokunk számára ismerős lehet, sőt vannak köztünk olyanok is akik gyakorlatilag rajonganak munkásságáért. A sportoló karrierje 2013 óta folyamatosan fejlődik. Együttműködésünk során volt szerencsénk támogatni Olimpiai felkészülésébe is, mely nagy megtiszteltés volt számunkra.

Homelux támogatásával - Gálos Roland magyar ökölvívó és olimpikon

Gálos Roland karrierje

A Magyar boxoló karrierje 2013 óta felfelé törekszik. Számos bajnokságon és versenyen mutathatta meg a fiatal férfi tehetségét és erejét. Több siker élménye is volt, többek között 2013-ban ifjúsági Európa-bajnok volt Rotterdamban és ugyanebben az évben Szerbiában, a Nemzetközi Ifjúsági Aranykesztyű versenyt is megnyerte. A 2019-es Világbajnokságon a nyolcaddöntőig jutott, ahol már az 57 kg-os között folytatta a küzdelmet. A Magyar Bajnokságon négyszer, a Bocskai István-emlékversenyen háromszor lett aranyérmes. 2020. március 16-án pedig Londonban kvótát szerzett a tokiói olimpiára.

Együttműködésünk Gálos Rolanddal

Gálos Rolanddal való együttmőködésünk alatt szponzoráltuk öt legutobbi versenye során, mely Budakalászon rendezett aktuális profi ökölvívó gálája a New School Promotion volt. Hatalmas öröm számunkra, hogy közreműködhettünk ilyen formában fiatal ökölvívónk mérkőzéséhez. Legutobbi versenyén készült képeivel kedveskednénk olvasóinknak:

A New School Promotion nevezetű gála főmérkőzésén a veretlen Bacskai Balázs vívott az IBO szervezeti nemzetközi bajnoki övért. A gálán debütált a magyar ökölvívást egyedüliként képviselő Gálos Roland is a 2021-es tokiói nyári olimpián. A fiatal ökölvívó 6 menetben, pontozással győzte le a moldovai Marius Colt. Izgatottan várjuk a következő meccset!

Gratulálunk eddigi pályafutásodhoz és további sok sikert kívánunk karrieredhez.