Villager

Ahogy megjelennek a tavasz első napsugarai, egyre inkább vágyunk ki a szabadba. Elkezdődnek a kerti munkálatok, igyekszünk csinosítani a balkonunkat, teraszunkat is. Ahhoz, hogy gyorsan és biztonságosan tudjunk dolgozni, megfelelő felszerelésre van szükségünk. A Villager kerti eszközei megkönnyítik a kertészkedést, a nehezebb teendőinkben is hasznos társaink.

 

Ha szeretnéd a sövényedet egyformára vagy épp különleges formára nyírni, vagy fát hasogatnál, itt a helyed. Nézz körül webáruházunkban, a Villager termékei között te is megtalálod, amit keresel.

tovább bezár

Villager aggregátor

 

Kültéri munkavégzés esetében gyakran előfordul, hogy nincs elektromos hálózati csatlakozó a közelben. Sőt, akár egy félreeső telken rendezett kerti bulin is szükség lehet egy mozgatható áramforrásra. Ekkor tesz jó szolgálatot a Villager aggregátora, amely egy 230 voltos és egy 400 voltos csatlakozóval is rendelkezik. 

 

Több mint tíz órán át képes biztosítani az energiaforrást a kerti szerszámokhoz vagy épp a zenéhez. Négyütemű, léghűtéses motorjának ólommentes üzemanyagra van szüksége. Ha mobilis áramfejlszetőt keresel, a Villagerrel megtaláltad!

 

Villager láncfűrész

 

Kertészkedés során vagy fűtési szezonra való felkészüléskor egyaránt jól jön egy láncfűrész. Jóval gyorsabban végezhetünk egy fa kivágásával vagy a rönkök felhasogatásával egy ilyen készülékkel. A Villager akkumulátoros láncfűrésze 250 mm-es vágási átmérőjével és puha, kényelmes markolattal vár. 

 

Ha egy könnyű, de hatékony szerszámgépet keresel, mellyel öröm lehet a munka, itt a Villager. Praktikus, mert nem kell vezetékekkel bajlódnod, ami biztonságosabbá és egyszerűbbé teszi a munkád. Emellett a fűrészt bárhová magaddal viheted, nincs szükség dugaljra a működtetéséhez.

 

Villager sövényvágó

 

Egy egyenletesen, minden oldalról egyformára vágott sövény elegáns dísze a kerteknek. Ha különleges fazonra nyírjuk, akkor viszont formabontó megjelenést ad az egész környezetének. Bármelyik stílust kedveljük is, egy minőségi sövényvágóra szükségünk van. 

 

A Village akkumulátoros sövényvágójával könnyen mozoghatunk és dolgozhatunk a szélrózsa minden irányában. Dupla, ellenforgó pengéi hibátlanul alakítják ki az általad kívánt formákat, kontúrokat. A Villager kerti gépei magas minőséget képviselnek webáruházunkban, győződj meg erről te is!