Al-Ko

Ahhoz, hogy a kertünk igazán szép legyen minden évszakban, kiváló kerti gépekre van szükségünk. Sokkal gyorsabb és igényesebb munkát végezhetünk egy profi fűnyíróval a pázsiton. Ha fával tüzelünk, biztonságosabb lehet a hasogatás egy jó minőségű aprítóval vagy láncfűrésszel. Webáruházunk kínálatában megtalálhatod az Al-Ko kiemelt minőségű és kivitelű kerti gépeit.

 

Legyen szó a gyep ápolásáról, a bokrok metszéséről vagy a falevelek szívásáról, az Al-Ko mindenre kínál megoldást. Ha szeretnéd könnyebbé és gyorsabbá tenni a kerti munkát, nézz körül Al-Ko termékeink közt!

tovább bezár

Al-Ko fűnyíróink

 

A ragyogóan zöld és egészséges pázsit egyik titka a rendszeres fűnyírás. Az Al-Ko fűnyíróit használva a kerted ápolása gyerekjátékká válik. Vezeték nélküli, akkumulátoros fűnyíróink kényelmesen vezethetőek végig a szabálytalanabb alakú pázsiton is. 

 

Az Al-Ko gondolt a hagyományos megoldások kedvelőire is, kézi fűnyírókat is gyártanak. Azonban ha nagyobb területen kell gondoznod a füvet, válaszd fűnyíró traktorjaikat. Ezzel rengeteg időt megspórolsz, és igazi élménnyé válik a fűnyírás.

 

Al-Ko láncfűrészek

 

Nemcsak akkor jöhet jól egy minőségi és tartós láncfűrész, ha kertünk van. Természetesen sokkal egyszerűbb a farönkök felvágása egy jó eszközzel. Azonban az élet más területein is adódhatnak olyan helyzetek, amikor szükség van egy láncfűrészre.

 

Az Al-Ko fűrészei különböző méretekben és teljesítményekkel kaphatóak webshopunkban. Az akkus gépek használata egyszerű és kényelmes, nem kell vezetékekkel bajlódnod. A beépített olajtartály gondoskodik a folyamatos lánckenésről. A testi épséged megőrzését pedig a kézvédő kengyel segíti. Akár fával fűtesz, akár hobbi barkácsoló vagy, egy jó láncfűrész igenis kell.

 

További Al-Ko termékeink 

 

A fűrészek és fűnyírók mellett az Al-Ko számos további kiváló kerti géppel van jelen webáruházunkban. A lombszívók segítenek az őszi időszakban tisztán tartani a kertet és a ház körüli járdákat, beállókat. A gyepszellőztető segíti az élénk zöld pázsit kialakítását. A fűkaszákkal a szegélyek mentén és a nehezebben elérhető helyeken is lenyírhatjuk a füvet. 

 

Mindemellett Al-Ko játékokat, magasnyomású mosókészüléket és többek között aggregátort is találsz kínálatunkban. Ha hosszú távon szeretnél minőségi kerti szerszámokkal dolgozni, bátran ajánljuk az Al-Ko-t.