Éjjeli lámpa

Szeretsz a hálószobában lenni? Rengeteget olvasol, itt tanulsz, néha ott is eszel, esetleg munkára is használod? Egy praktikus és fényes éjjeli lámpát keresel a tevékenységekhez? Akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatsz különböző alakú, színű és mintázatú darabot, amely megkönnyítheti az életedet a mindennapok során. 

Legyen szó egyszerű fehér, sötétebb barna, esetleg neonzöld változatról, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van a hálószobában. Érdemes tehát jól körbenézni a széles választékunkban!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
14 db termék

Éjjeli lámpa

A vállalatunk egyik legnagyobb szenvedélye minden, ami kényelemmel, praktikussággal és egyben lakberendezéssel is kapcsolatos. Éppen ezért tartunk a kínálatunkban számos hálószobabútort, kiegészítőt és kelléket egyaránt, amelyeket bárki könnyedén beszerezhet magának. A legfőbb célunk, hogy teljes mértékben kiszolgáljuk a vásárlóink kényelmét, így ennek megfelelően próbáltuk meg kialakítani a weboldalunk felületét is. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz, legyen szó színes vagy letisztult éjjeli lámpáról. 

 

Éjjeli lámpák

Miután az időnk nagy részét a hálószobában töltjük, így nagyon nem mindegy, hogyan szereljük fel azt. Fontos, hogy a világítás a helyén legyen, hiszen fény nélkül unalmas és rossz érzést is kelthet a helyiség. Érdemes tehát jól megnézni az éjjeli lámpáink kínálatát. Egy stílusban passzoló éjjeliszekrényre bátran pakolhatunk pár kiegészítőt, hiszen így szolgálhatja csak ki teljesen a funkcióját.

Bár könyvekkel és papírzsebkendő tartóval nem szolgálhatunk, éjjeli lámpával annál inkább. Az igényes Qenny világosszürke és barna árnyalatokban pompázó darab egy betonból és fémből készült változat. A terméket akár sötétebb színben is beszerezheted, ha éppen egy ilyen stílust próbálsz meg kialakítani a hálószobádban. 

Az extrémebb és divatos variációkat szereted? Akkor a neonzöld lámpát neked találták ki! Természetesen a letisztultabb darabokban sem szenvedünk hiányt. A fából készült asztali változatot szövetmintával kombinálták, így igazán természetes hatást kelt. Remekül illeszkedik egy natúr helyiségbe is, ahol az uralkodó anyag és szín a fa és a barna. 

A virágmintás verzió pedig tökéletes választás kislányok, esetleg hölgyek számára. Az egyszerű fatalppal rendelkező, ámde színes burkolattal ellátott termék a tér egy igazán vidám darabja lehet. Nem is kell ennél több!