Komód

Praktikus, stílusos és modern komódot keresel otthonodba? Olyan terméket keresel, amely nemcsak jól néz ki, de hasznát is tudod venni a mindennapok során? Többféle változatot néztél, de nem sikerült döntésre jutnod? Akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatsz különböző darabokat.

Legyen szó fiókos, ajtós vagy éppen kombinált verzióról, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van a hálószobában vagy éppen a nappaliban. Érdemes tehát jól körbenézni a széles kínálatunkban és kiválasztani a megfelelő darabot!

tovább bezár

Komód

A vállalatunk egyik legnagyobb szenvedélye minden, ami praktikussággal, stílussal és lakberendezéssel kapcsolatos. Éppen ezért tartunk a választékunkban számos hálószobai kiegészítőt és bútordarabot egyaránt, amelyeket bárki könnyedén megvásárolhat magának. 

Legfőbb célunk az, hogy teljes mértékben kiszolgáljuk a vevőink kényelmét, így ennek megfelelően próbáltuk meg kialakítani a weboldalunk felületét is. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz, legyen szó fiókos komódról, ajtós változatról vagy éppen kombinált bútorról. 

 

Komódok kínálata

Az időnk nagy részét töltjük otthon, még akkor is, ha eljárunk dolgozni. Ahhoz azonban, hogy rendszerezett legyen a lakás, számos kiegészítőre lesz szükségünk. Nemcsak a hálószobában kell valamilyen tárolóegység, hanem tulajdonképpen minden helyiségbe. Nem véletlenül találták ki a komódokat, amelyeket akár a nappaliba, a konyhába vagy éppen a fürdőszobába is elhelyezhetünk. Anyagtól függ, hogy mit bírnak, bár a legtöbb esetében igaz, hogy hosszú életűek és sok gondtól szabadítanak meg bennünket. 

A fiókos változatokat mindenki ismeri, ahogy az ajtós komódokat is. Utóbbi esetében választhatunk tolóajtós vagy éppen nyithatós fajtájú darabok közül. Az anyaguk a bükktől kezdve a tölgyön át egészen a sötét színű, minőségi tölgyig terjednek. Mivel ebből a fából készülhet sonoma vagy akár grafit változat is, így remek alapanyaga egy stílusos komódnak. 

Természetesen léteznek kombinált komódok is, amelyek fiókkal és ajtóval egyaránt rendelkeznek. Ezek jó szolgálatot tehetnek a hálószobában a fehérneműk és pizsamák esetében, de tehetjük a nappaliba is, ahova pedig a különböző vezetékeket és töltőket tudjuk elrejteni. Kell ennél több egy felszerelt otthon esetében?