Kombinált komód

Ez a kategória tartalmazza teljes kombinált komód kínálatunkat. Legyen szó fiókos, ajtós vagy épp vegyes, üveggel ellátott változatról, webáruházunkban megtalálod. A klasszikus daraboktól kezdve a modern, egyedi megjelenésű komódig, vegyes a paletta. 


Kevesebb és több rekeszes típust is választhatsz, annak függvényében, hogy melyik helyiségben szeretnéd elhelyezni, és mennyi rakodótérre van szükséged. Mindamellett, hogy nagyon mutatós darabok, rendkívül praktikusak. Akár ruhák tárolására, akár szuvenírekhez, makett gyűjteményekhez vagy csak szimplán könyvekhez is ajánlottak.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
113 db termék
 

Egy kombinált komód remek választás a nagyobb méretű ruhásszekrény kiegészítésére is, fehérneműk, törölközők plusz tárolásához. Elhelyezhetők a hálószobában, de a nappaliban is igény szerint.

A kombinált komód felhasználási módjai

A komódok igen népszerűek, egyedülállóknak, de több fős családok számára is. Egy lakás berendezésénél nemcsak a nagyobb méretű, főbb bútorokra kell hangsúlyt fektetni, hanem a kisebb, kiegészítő elemekre is. Fontos, hogy harmonikus egészet alkossanak. Azonban érdemes trükközni, és olykor eltérő színű, stílusú darabokat is választani, hogy egy kicsit élénkebbé váljon az egész dizájn és a szoba összképe. 

Egy kombinált komód felhasználási módja igen széleskörű lehet, kezdve az egyszerű dekorációs tárgyak kiállításától a textíliák behajtogatásáig, az üveges változatok pedig lehetőséget kínálnak a dísztárgyak portól való védelmére is. Ugyanígy a könyvek is nagyobb biztonságban lehetnek, és kevesebb energiát kell a portalanításra szánni. 

Akkor lehet igazán kényelmes egy otthon, ha bőséges rakodó teret biztosít, így sokkal tágasabbnak érződik a szoba, hiszen minden apróságot el lehet rejteni. Válogass mutatós komódjaink közül webáruházunkban!

Komódok típusai – Melyik a legjobb választás? 

Egyes komódok lábakkal ellátottak, míg mások klasszikusabb, egyszerűbb bútorok, néhány polccal és kihúzható fiókkal. Ezek kombinációja is remek választás, hiszen akkor rendelkezésre áll néhány fiókos rész a ruháknak, emellett polcos területek is az egyéb kellékeknek. Színek szempontjából is igyekszünk megfelelni az egyéni elvárásoknak, így elérhető bézs, grafit, sötétbarna, fehér és fekete színben is. A legkülönfélébb változatok közül szemezgethetsz, akár kisebb bútorelemet szeretnél, akár nagyobb, többrekeszes kombinált komódra vágysz.