Ajtós komód

Ebben a kategóriában ajtós komód választékunkat találod, melyek tökéletesek hálószobában, nappaliban plusz rakodási lehetőségként. Praktikusak, mutatósak, remekül kihasználhatók, amennyiben több pakolásra alkalmas helyre van szükség. Afféle univerzális tárolóként funkcionálnak, melyek sokféle holmit képesek elrejteni. 


 


Tölgyfa komódjaink stílusosak, strapabíróak. Webáruházunkban különböző modellek elérhetők, fényes fehér színű, sötétbarna tölgy és sonoma tölgy változat is beszerezhető. Modern, letisztult stílusú és klasszikusabb darabok is rendelhetők. Válassz időtálló bútort, mely hosszú éveken át tartja minőségét!

tovább bezár
Kampány kategória
Kampány típusa
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
35 db termék
 

A legtöbb otthonban egy dolog közös, mégpedig az, hogy sosem elég a tárolókból. Mindig jól jön egy plusz pakolási lehetőség. Akár ágyneműkről, akár törölközőkről vagy épp ruhákról van szó. Egy komód ideálisan alkalmazható bármely szobában. Helytakarékosak és könnyen áthelyezhetők igény esetén. 

 

Ajtós komód kínálatunk

 

Fedezd fel komód választékunkat, melyben ajtós komódjaink mellett fiókos és kombinált bútorok is megtalálhatók. 

 

Különböző változatok is beszerezhetők, a klasszikusabb bútorokat preferálóknak ajánljuk Natali sonoma tölgy modellünket és Tedy tölgyfa bútorunkat. Míg a modern kialakítású darabokat kedvelőknek remek választás a fényes, fehér színű wotan tölgy, mely minimalista, letisztult designt képvisel. 

 

Egy ajtós komód bőséges tárolási lehetőséget kínál, kényelmesen elhelyezhető bennük rengeteg tárgy, akár konyharuhák, kéztörlők is. Amellett, hogy rendkívül praktikusak, mutatósak is, és általuk sokkal otthonosabbá tehető az adott helyiség. 

 

Hogyan használd webáruházunkat? 

 

Konkrét elképzelés esetén használd a keresendő termékek kategóriaoldalát, például az “ajtós komód” opciót választva. Mindenképpen fusd át a felsőbb kategóriát is ötletgyűjtés, inspiráció céljából. Az egyes bútorok nevére kattintva még több információt olvashatsz. 

 

Keresgélésnél a segítségedre lehet, ha hasonló bútorokat és kiegészítőket böngészel. A választás során vedd figyelembe a meglévő berendezéseidet és az általad preferált stílust!

 

Miután sikerült kiválasztani a szimpatikus darabokat, add kosárhoz, majd navigálj tovább a megrendelési űrlaphoz, ahol megadhatod a szükséges adatokat, emellett kiválaszthatod a szállítási és fizetési opciókat. Megrendelésed leadása után munkatársaink mielőbb megkezdik a feldolgozását.