Éjjeliszekrény

Szeretsz a hálószobában lenni? Sokat olvasol, néha ott is eszel, esetleg dolgozni használod? Egy praktikus és hasznos, stílusban megfelelő tárolót keresel? Akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatsz különböző éjjeliszekrényeket, amelyek megkönnyíthetik az életedet a mindennapok során. 

Legyen szó fehér fiókos, barna polcos vagy éppen ajtós változatról, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van a hálószobában. Érdemes tehát jól körbenézni a széles választékunkban és kiválasztani a megfelelő darabot az otthonodba

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Éjjeliszekrény

A vállalatunk legnagyobb szenvedélye minden, ami pihenéssel, kényelemmel, praktikussággal és lakberendezéssel kapcsolatos. Éppen ezért tartunk a választékunkban számos hálószobai kiegészítőt és bútordarabot egyaránt, amelyeket bárki könnyedén megvásárolhat. Legfőbb célunk az, hogy teljes mértékben kiszolgáljuk az érdeklődőink kényelmét, így ennek megfelelően próbáltuk meg kialakítani a weboldalunk felületét is. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz, legyen szó kétfiókos sonoma tölgy vagy éppen egy sima fehér éjjeliszekrényről.

 

Éjjeliszekrények

Miután az életünk egy nagy részét töltjük a hálószobában, így nagyon nem mindegy, hogyan sikerül azt berendezni. Ahhoz, hogy minden praktikusan elférhessen, nem lesz elegendő egy nagyobb gardróbszekrény, hiszen erre semmi esetben sem fér rá az éjjeli lámpa vagy az épp aktuálisan olvasott kötet. Erre találták ki az éjjeliszekrényeket, amiket kevesen hajlandóak megvásárolni, mondván, hogy nincs rá szükségük. Pedig hasznos kiegészítői lehetnek a helyiségnek. 

A wotan-fehér tölgy Gabriela termékünk például egy rendkívül letisztult darab, amely bármelyik hálószobába könnyedén beilleszthető. A Java változat pedig remekül alkalmazható egy vintage vagy egy minimál stílusú helyiség esetében. Ott van továbbá a Fosil bútor is, amelyen se fiók, se ajtó nem található, így egy nyitott és egyedi darabja lehet a szobánknak. 

A Montana sötét-smooth és szürke éjjeliszekrény pedig egy kétajtós, háromfiókos, üvegezett modern modell. Ezt nemcsak hálóba, hanem étkezőbe, ebédlőbe vagy akár irodába is elhelyezhetjük. Amennyiben azonban nem rajongsz a sötét színekért, választhatsz sonoma tölgy változatot is, amelyet jól tudsz kombinálni például a nálunk is kapható Alano állványokkal.