Szkimmer

A hosszú nyári szünet alatt sokaknak okoz fejtörést, hogy mivel kössék le a gyerekeket! Ha te is így vagy ezzel, ne menj tovább, vásárolj egy kerti medencét! Nálunk maguk a medencék is széles választékban elérhetőek. Emellett szkimmerek, fóliák, vízkezelő szerek és egyéb kiegészítők is széles választékban várnak.


 


Fontos, hogy rendszeresen gondoskodjunk a kerti medence tisztaságáról. Ehhez elektromos készülékek, manuális szűrők és vegyszerek is a segítségünkre lehetnek. Ne habozz, szerezz örömet az egész családnak egy jól felszerelt medencével! A felnőttek is imádják!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Miért fontos a medence higiéniája?

 

A medencékbe kívülről és a testünkről számos szennyeződés bekerülhet. A jól látható nemkívánatos elemekkel, mint a falevelek, rovarok, kavicsok, viszonylag könnyű a dolgunk. Egy szkimmerrel könnyedén eltávolítható a vízfelszínen úszó piszok. 

 

Azonban az olyan elemek, amelyek szabad szemmel nem észrevehetőek, nagy galibát okozhatnak. A különféle mikrobák elszaporodásának megelőzése nagyon fontos egészségügyi kérdés. Épp ezért széles kínálattal rendelkezünk, ami a medence tisztítását és fertőtlenítését illeti.

 

Szkimmereink

 

A leggondosabb medencetakarás mellett is találunk úszó bogarakat, terméseket, faleveleket a víz felszínén. A szkimmerek feladata az, hogy tulajdonképpen lefölözzék a medencénk vizét. Vagyis, beszívják a felszínen úszó szennyeződéseket. Webshopunkban megtalálható a Hecht és a Pontaqua szkimmere is.

 

Mindkét modellt a medence falára rögzíthetjük, így hatékonyan tarthatják tisztán a nagyobb víztömegeket is. A Pontaqua modellje UV-álló anyagból készült, így igazán időtálló modellről van szó. A Hecht termékének minőségére pedig maga a gyártó neve jelenti a garanciát. Bármelyik terméket is választod, máris sokat tettél azért, hogy hónapokig élvezhesse a család a jó minőségű, tiszta vizet.

 

További medencekellékeink

 

Pontosan tudjuk, mennyi eszközre van szükséged a kerti medence üzemben tartásához. Hogy egyszerűbbé tegyük a dolgodat, nálunk mindent megtalálsz ehhez. Forgalmazunk vízforgatókat, szűrőbetéteket, kézi medence tisztítókat. Medenceporszívót, takaró- és belső medencefóliát is. 

 

Üzletünk kínálatában megtalálod a legkülönfélébb vízkezelő vegyszereket és a téliesítéshez szükséges kellékeket is. Felfújható matracainkkal pedig még nagyobb élmény a csobbanás!