Fa asztal

Minden évben, amikor megérkezik a jó idő, lelkesen tervezgetjük a kertünk, teraszunk, balkonunk berendezését. A kültéri bulik, családi összejövetelek kényelméhez elengedhetetlen egy kerti asztal. Faasztalaink között a kisebb, praktikus daraboktól a nagy, társasági asztalokig mindent megtalálsz.


 


A fa természetes hatásának köszönhetően kiválóan illeszkedik a külső terekbe. Legyen szó egy apró, belvárosi lakás balkonjáról vagy egy tágas kertről, a faasztal remek választás. Tekintsd meg legkiválóbb partnereink termékeit a kínálatunkban, és rendeled meg még ma új kinti asztalod.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Hecht faasztalok

 

A Hecht számos termékkategóriánkban bizonyít nap mint nap, a kerti bútorok között is megtalálod a modelljeiket. A Hecht faasztalai a legkeményebb, legmagasabb minőségű akácfából készülnek. Az igényekhez igazodva Basic és Royal kivitelben is elérhetőek a faasztalok.

 

Kihúzható fazonban is rendelhetőek nálunk a gyártó kültéri bútorai. A fa sajátos tulajdonságai miatt, ha fedetlen téren állítjuk fel a kerti asztalokat, akkor teakfaolajjal szükséges azokat kezelni. Ez egy egyszerű eljárás, amely tökéletes impregnálást biztosít a fának, amely így ellenáll az időjárás viszontagságainak.

 

Tempo Kondela ELSIRO faasztal

 

A Hecht asztalaival szemben, amelyek nagyobb társaságok fogadására is alkalmasak, a Tempo Kondela asztala egész mást képvisel. Az ELSIRO modell első ránézésre talán nem is tűnik asztalnak, pedig nagyon is az. 

 

Ez a tömör égerfából készült, pultszerű kültéri bútor kiválóan alkalmas például egy kerti partin az ételek előkészítésére. Italok, vendégváró falatok kínálására is használhatjuk ezt az igazán praktikus modellt. A cinkbevonatú polc tíz kilogrammig terhelhető, így valóban hasznos kiegészítője lesz a kertednek.

 

További kerti bútoraink

 

Tisztában vagyunk vele, hogy egy jól berendezett kerthez vagy teraszhoz számos további kellékre szükség van az asztalok mellett. Épp ezért webáruházunk kínálata páratlanul széles, ami a kültéri bútorokat és berendezési tárgyakat illeti. Teljes garnitúrákat kínálunk székekkel, fotelekkel vagy kanapékkal. 

 

A modern és a klasszikus stílus kedvelői is megtalálják a nekik való modelleket. Igazán formabontóak és legalább ilyen kényelmesek függőágyaink, függőfoteleink és hinatágyaink. S ha teljessé tennéd az élményt, szerezz be egyet kerti medencéink közül.