Rugós matrac

Vannak, akik a szivacsot, akadnak, akik a memóriahabos változatot, de léteznek olyanok is, akik a rugós matracot részesítik előnyben. Jó helyen jársz, ha ezeket keresed, hiszen nálunk számos kiegészítő közül választhatod ki azt a fekvőhelyet, amelyben minden este álom lesz lefeküdni. Választhatod a hálószobádba, a gyerekeknek, de kiválóak akár a nagyszülők számára egyaránt.


 


Webáruházunkban találhatsz Kokos medium, Palmea new, de még Texel alergik változatot is, amik mindegyike rendkívül magas minőséget képvisel. Nézz körbe nálunk még ma, és válassz egyet a prémium darabjaink közül!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
18 db termék
 

A megfelelő matrac kiválasztása

 

Kevesen gondolják, hogy milyen nagy jelentősége van a megfelelő matrac kiválasztásának. Nagyon fontos, hogy tudjuk, puha, kemény vagy félkemény modellre van szükségünk, hiszen ezek alapján a döntés már jóval egyszerűbb lesz. Nem mindegy továbbá az sem, hogy szivacsos, memóriahabos vagy éppen rugós matracon szeretnénk álomra hajtani a fejünket. Webshopunkban azonban mindegyik kategórián belül találhatsz kényelmes típust. 

 

Rugós matracok kínálata

 

A webáruházunkban a rugós matracok választéka hatalmas, nem véletlenül tartunk ennyi változatot a palettán. A Tempo Kondela Kokos media típusa egy 163 x 200-as modell, ami egyoldalú, bonellrugós változat. Emellett található benne poliuretán hab, latex kókuszrost is, amit egy pamut huzattal egészítettek ki. A gyártó a termékre két év garanciát vállal, így biztos lehetsz abban, hogy tartós matracot szerzel be, ha emellett döntesz. 

 

Ott van továbbá a Palmea new gyártmány is, ami a 140-es ágyakra lehet kiváló választás. A matrac táskarugókból, poliuretán habból, latex kókuszból készült. A kétoldalas verzió pedig lehetővé teszi, hogy téli és nyári matracot egyben vásároljunk meg. Nagy előnye a levehető huzat, amelynek köszönhetően könnyedén tisztítható. 

 

Ne feledjük a Materasso Prezident bio extra lux rugós matracát sem, ami egy félkemény, kemény fekvést biztosító, 20 centiméter vastag darab. A magas kényelmi részt egy erős külső huzattal egészítették ki. A maximális komfortot pedig egy három centiméteres pur-hab biztosítja a felhasználója számára. Az ezüst szálas és mosható huzat pedig gombaölő hatásának köszönhetően az immunrendszerre is jó hatással van.