Ginger 120 alsó fürdőszoba bútor mosdóval

Termékverzió: Ginger 120 alsó fürdőszoba bútor mosdóval
Cikkszám: WB00293_WB00294
Tömeg: 32 kg/db
Garancia idő: 24 hónap
186 950 Ft
RRP: 196 800 Ft
Rendelhető
INGYEN szállítás
Több méretben Több méretben
Beüzemelés kérhető Beüzemelés kérhető
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Szerelési videó Szerelési videó
Öntött műmárvány mosdó Öntött műmárvány mosdó
Bútor méretek
60 cm
80 cm
120 cm
Felszerelési mód
Függesztett
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 8900 Ft
40 000 Ft
13 000 Ft
9 500 Ft

Adatok

Gyártó
Wellis
Bútor méretek
120 cm
Felszerelési mód
Függesztett
Termékverzió
Ginger 120 alsó fürdőszoba bútor mosdóval
Garancia idő
24 hónap
Típus
Mosdószekrény
Felszerelés mód
Függesztett

Termékleírás

Termékjellemzők

Mosdó mérete 120x46x1,5/17,3 cm 
Mérete 119x45x55 (sz,ma,mé)
Garanica 1 év

Termékleírás

A Wellis Ginger 120 alsó fürdőszobabútor letisztult, modern stílust képvisel. A Egy 4 fiókos, falra szerelhető mosdóalatti szekrényből és egy öntött műmárvány mosdótálból áll. A mosdószekrény tágas belsőtérrel rendelkezik, mégis kevés a helyigénye. A kép csak illusztráció, az ár nem tartalmazza a a csaptelepet. Külön megvásárolható, rendelhető. 15 mm vastag MDF korpusz magasfényű lakkozott fehér felülettel, 18 mm vastag MDF front melamin dió dekor felülettel. Soft Close fiókrendszerrel rendelkezik. Csaptelep és szifon nem tartozék! Lapraszerelten szállítjuk.

Ginger 120 alsó fürdőszoba bútor mosdóval

MDF: Nagy nyomáson préselik össze, ezért ez egy tömörebb, jobban megmunkálható, akár díszítő marással is ellátható, festhető anyagot kapunk. Hozzáértő kezekben, megfelelő bevonatokkal ezek az anyagok azonban a fával szinte egyenértékű termékekké válhatnak. A bútorgyártásra alkalmas fafajok viszonylag csekély mennyiségben állnak rendelkezésre, és ezen kivágott fáknak is csak a 30 – 40 % -a használható fel tömörfa bútoralkatrészek kialakítására. A maradék 60 – 70 % nagy része, illetve a kevésbé értékes fafajok kizárólag forgácslap illetve MDF lapok gyártására alkalmasak.
Fóliázott MDF: Anyaga a fent említett MDF, de a felületére műanyagot hőpréselnek. A fóliázással ugyanolyan hatás érhető el, mint a laminált lapoknál, bár a választék nem olyan mértékű.
Festett MDF: Megrendelő által választott színben festésre kerül. Ezzel a technikával sokféle változata érhető el az antikolt vagy magas fényű bútoroknak.

Ginger 120 öntött műmárvány mosdó

A Ginger 120 öntött műmárvány mosdókagyló tökéletes minden szempontból. Egy olyan időtálló anyagbók készült, amely összehasonlítva a kerámia anyagokkal, sokkal nagyobb formai kialakítást tesz lehetővé. Ennek köszönhetően olyan formájú mosdókat is tudunk vásárolni, amelyet a hétköznapi kerámia mosdókból nem. További előnye a tökéletesen letisztult körvonalak és az egyenes rakodófelületek. A sima felület pedig megkönnyíti a hétköznapi mosószerekkel történő tisztántartást es a vízzel való leöblítést. A záró felületi kezelés színezett műgyantával történik, amely óvja az öntött műmárvány felületét mindennapi külső hatásoktól. 

Videók

Vélemények

Ginger 120 alsó fürdőszoba bútor mosdóval
Rendelhető
INGYEN szállítás
186 950 Ft
RRP: 196 800 Ft