Stílusos és sokoldalú a szürke-fehér konyhabútor

Az otthonunk színei, a harmonikus elrendezése, a barátságos légköre alapvetően meghatározza, hogyan érezzük magunkat a lakásban. Ez a saját, privát szféránk, fontos, hogy kellemes legyen számunkra az atmoszféra. A konyha központi szerepet tölt be az életünkben, ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani a berendezésére. Egy szürke-fehér konyhabútor, egy jól megkomponált világítási rendszer és praktikus kialakítás - ezzel nem lőhetünk bakot.

Stílusos és sokoldalú a szürke-fehér konyhabútor

Nem csupán azért érdemes gondosan megtervezni a konyhát, mert itt készülnek az ételeink. Azért is ajánlott megfontoltan kiválasztani a bútorokat, mert a konyha egyben közösségi tér is. Vagyis itt gyűlik össze a család, ha ünnepelünk, és a barátaink is itt kötnek ki a buli előrehaladtával. Egy formabontó és stílusos konyhabútor az egész otthonunkat feldobhatja.

Mitől lesz kényelmes és praktikus a konyhánk?

Az ételeink előkészítése és hőkezelése számos eszközt igényel. Csakúgy, mint a fogások tálalása, és persze az elfogyasztásuk is. Könnyen belátható, hogy a konyhabútornak rengeteg különféle méretű és típusú holmit el kell nyelnie. Legyen szó a tányérokról, az evőeszközökről vagy épp a tartós élelmiszerről, mindennek helyet kell találnunk.

Akkor érezzük komfortosan magunkat a konyhában, ha rendszerezetten meg tudjuk oldani a tárolást. A főzés és a sütés pedig akkor lesz gördülékeny, ha kéznél vannak a szükséges eszközeink. Amikor tehát megtervezzük a konyhabútort, ne csupán az esztétikai szempontokat vegyük figyelembe. Gondoljuk át, hogyan lenne a számunkra legideálisabb és legpraktikusabb a szekrények, fiókok elrendezése.

 

A szürke-fehér konyhabútor mindenhol jól mutat

Ahogy a belsőépítészet és lakberendezés folyamatosan változik, úgy a berendezési tárgyak kialakítása és stílusa is. Azonban egy letisztult vonalú konyhabútor minden otthonban megállja a helyét. A fehér és a szürke kombinációja elegáns, nem hivalkodó, és hagyja érvényesülni magát a stílust. 

Épp ezért a visszafogottan, minimalista vonal mentén kialakított otthonokban kifejezetten jól mutatnak ezek az árnyalatok. Ha szeretnénk valamivel feldobni a konyhát, akkor egy élénk színű csempe formabontó ellenpontja lehet a fehér-szürke bútornak. A kiegészítőkkel is játszhatunk; az asztalterítő, a só- és borstartó vagy épp a szalvéták is lehetnek élénkebbek. A fehér és a szürke tökéletes kiegészítőkkel és anélkül is. 

 

Miért érdemes elemes vagy blokkos konyhabútort választani?

A konyhabútor megvásárlása még a kisebb méretű otthonokban is komoly kiadással jár. Ez különösen igaz akkor, ha egyéni tervezésű és kivitelezésű a bútorunk. Ha szeretnénk minőségi, személyre szabható konyhabútort barátságos áron, akkor a blokkos és elemes konyhabútor a nekünk való.

Ezek a termékek a legkisebb elemenként összeválogathatóak. Variálhatjuk a méretet, a színeket, a fiókok, szekrények külső és belső elosztását. A fogantyúkat, a gépek helyét, tulajdonképpen teljesen a saját ízlésünk szerint vásárolhatjuk meg őket. Ezzel a szokatlan kialakítású konyhákat is egyszerűen berendezhetjük.

 

A jól gépesített konyha jelentősége

A blokkos és elemes konyhabútorok, melyek webáruházunk kínálatában elérhetőek, teljesen gépesíthetőek. Ez azt jelenti, hogy épp úgy helyet kaphat ezekben a rendszerekben a beépített mosogatógép, sütő és főzőlap. 

A blokkos konyhában is szerelhetünk fel páraelszívót, és szelektív, beépíthető kukánk is lehet. Ezek a konyhai eszközök pedig elengedhetetlenek az otthonunk kényelmének kialakításához.

Blog

Ajánlott termékek