City Big 7 személyes kerti bútor garnitúra

Cikkszám: LBIC4GAR-GRA_LBIC3K-GRA
178 990 Ft
RRP: 245 990 Ft
Távoli beérkezés: 2023.05.02
Beüzemelés kérhető
Beüzemelés kérhető
Időjárásálló
Időjárásálló
Karbantartást nem igényel
Karbantartást nem igényel
Könnyű tisztítás
Könnyű tisztítás
UV védelem
UV védelem
Normál szállítás : 5900 Ft
Prémium szállítás : 8900 Ft

Adatok

Gyártó
Leziter
Anyaga
Műanyag rattan hatású
Garnitúra színek
Grafit
Garnitúra típusa
7 személyes szett
Termékverzió
City Big 7 személyes kerti bútor garnitúra grafit
Garancia idő
24 hónap
Szín
Grafit

Termékleírás

Termékjellemzők

A City Big grafit színű, kényelmes és elegáns bútor szett két 57,5x 64x 75 cm-es fotelt, egy 57,5x 64x 131 cm-es két személyes kanapét, egy 57,5x 64x 188 cm-es három személyes kanapét és egy 40x 64x 64 cm-es négyszögletes asztalt foglal magába. Ez a 7 személyes kerti bútor szett elegendő helyet biztosít az egész család számára, hogy a szabad levegőn tudják tölteni az időt. Ez a kerti bútor szett tökéletes választás, ha szeretünk napközben kikapcsolódni az udvaron, olvasni, pihenni. Nagyszerűen alkalmas családi összejövetelekhez is, és bármely udvaron vagy teraszon modern és színes megjelenésével feldobja a hangulatot.

 

Minden időjárásállóidőjárásállóNulla karbantartásnulla karbantartás
Easy Cleankönnyű tisztításFade FreeUV védelem

 

A kerti bútorok valódi rattan hatású felülete és kényelmes ülőrészei az egyik legfőbb előnye. A teraszok, erkélyek és kertek mind kiváló helyszínei a társasági életnek, és egy stílusosan berendezett, kényelmes kerti bútor szett csak fokozza az élményt.

UV sugárzásnak és az időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagból készült. A bútor szett ideálisan beleillik minden ház körüli térbe, ahol ideális helyet teremt a szabad levegőn való pihenéshez. Természetes rattan fonással inspirált felülete a termék esztétikai előnyei közé sorolható.

 

A kerti bútor szettünkre 24 hónapos garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy a vásárlástól számított két éven belül bármilyen probléma esetén ingyenes cserét biztosítunk. Tehát ha bármilyen kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban, nyugodtan fordulhat hozzánk, és a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben megoldjuk a problémát.

Tisztítása

A bútorokat könnyen meg tudja tisztítani vízzel vagy gyenge vegyszerekkel, anyagának és egyszerű tisztíthatóságának köszönhetően. A bútor időtálló választás, jól tűri az időjárási viszontagságokat.

Kinek ajánljuk

 

A City Big 7 személyes kerti bútor szettet nagyobb kertekbe, teraszokra, vagy akár kisebb udvarokba ajánljuk, ahol gyakran tartanak nagyobb összejöveteleket és vendégségeket. Ideális lehet családi és baráti összejövetelekhez, illetve bármely olyan eseményhez, amely során kényelmes és elegáns ülőhelyre van szükség.

Vélemények

City Big 7 személyes kerti bútor garnitúra
Távoli beérkezés: 2023.05.02
178 990 Ft
RRP: 245 990 Ft