Elektromos szivattyú

Nagyobb víztömegek mozgatása hatékonyan és gyorsan csupán egy jó minőségű szivattyúval lehetséges. Elektromos szivattyúink környezetkímélő módon nyújtanak segítséget háztartási és ipari használatra egyaránt. Webáruházunkban megtalálod a Hecht és az Alko árammal működő készülékeit. Mindkét gyártó magas minőséget képvisel a piacon.


 


Legyen szó öntözőrendszer működtetéséről, medencékről vagy épp szennyvízkezelésről, szivattyúink között megtalálod, amit keresel. Böngészd végig elektromos, búvár- és benzinmotoros szivattyúinkat, és rendeld házhoz készülékeinket.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Hecht elektromos szivattyúink

 

Az elektromos szivattyúk gyártói között a Hecht a megbízhatóságot és a német precizitást képviseli. Hosszú élettartamú elektromos szivattyúival a gyártó megkönnyíti a mindennapjaidat. Mélygarázsod vagy pincéd van, amely rendszeresen beázik? Vásárolj Hecht szivattyút, hogy gyorsan kijuttasd a vizet a térből.

 

Ha a szennyvíz kezeléséhez van szükséged egy készülékre, a Hecht szennyezett vizekhez használható szivattyúját ajánljuk. Különféle méretű és teljesítményű modelljeivel a Hecht fajsúlyos szereplő ebben a termékkategóriában.

 

Al-ko elektromos szivattyúink

 

Magas minőségű és változatos szivattyúival az Alko is képviselteti magát webáruházunk szivattyú kínálatában. Nem véletlen, hiszen ezen gyártó termékei is prémium minőséget képviselnek. Medencék, víztározók, kerti tavak kiszivattyúzására kiválóan alkalmasak a szivattyúik. Attól függően, hogy mekkora teljesítményre van szükséged, számos Al-ko modellből választhatsz.

 

Házi vízműveivel az Alko a kerti locsolást is megkönnyíti a számodra. Ezekkel a kompakt vízkezelőkkel kényelmesen és gyorsan működtethető az öntözőrendszer. Az elektromos áram használata pedig nem jár légszennyezéssel, így ez a benzinomotoros szivattyúkhoz képest jóval tudatosabb megoldás. 

 

További szivattyúink

 

Az elektromos árammal működő szivattyúk mellett, ha nagyobb víztömegekről van szó, kiváló megoldást nyújtanak a benzinmotoros készülékek. Sőt, akkor is ez a legpraktikusabb megoldás, ha nincs a közelben közműhálózat.

 

Emellett búvárszivattyúkat is forgalmazunk, amelyek kerti kutak működtetését teszik lehetővé. Sőt, akár úszószivattyút is rendelhetsz tőlünk a Hecht márkajelzésével. Ha szivattyút keresel, ne menj tovább, a legjobb helyen jársz!