Búvárszivattyú

A társasházi lakások és a kertes házak esetében is jó, ha kéznél van egy minőségi búvárszivattyú. A kerti kutak működtetésénél vagy az esővíz pincéből való szivattyúzásánál is jó szolgálatot tesz egy minőségi készülék. Termékeink között megtalálod a kisebb víztömegek mozgatására alkalmas modelleket. Emellett olyan készülékek is várnak, amelyekkel egész tavak kiszivattyúzhatóak.


 


Webáruházunkból megrendelheted a Hecht és az Alko búvárrszivattyúit. Emellett benzinmotoros és elektromos szivattyúkat is forgalmazunk. Sőt, úszó és mélykút szivattyúinkat is megvásárolhatod.a

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
8 db termék

Hecht búvárszivattyúk

 

Ha egy igazán időtálló és minőségi búvárszivattyút keresel, a Hecht termékeit jó szívvel ajánljuk. A német gyártó darabjait a precizitás és a megbízhatóság jellemzi, ezért is forgalmazunk számos Hecht modellt.

 

A különféle teljesítményű merülőszivattyúk mellett a gyártó mélykút szivattyúját és úszó fazonját is megtalálod kínálatunkban. Emellett szennyezett vízhez alkalmazható búvárszivattyút is forgalmazunk. A Hecht szivattyúi kiviteltől függően akár több ezer liter folyadékot is képesek óránként egyik helyről a másikra áthelyezni. 

 

Alko búvárszivattyúk

 

A Hecht mellett az Alko búvárszivattyúi is igazán magas minőséget képviselnek. Beázott a pincéd vagy a mélygarázsod? Az öntözőrendszeredet szeretnéd hatékonyabbá tenni? Az Alko búvárszivattyúi hathatós segítséget nyújtanak számodra.

 

A Dive nagynyomású búvárszivattyúk többlépcsős hidraulikus rendszere biztosítja a víztömegek mozgatását. Akár több tíz méteres magasságba is feljuttatható segítségükkel a folyadék. Attól függően, hogy mekkora teljesítményre van szükséged, jó néhány típusból válogathatsz. Szivattyú kínálatunkban az Alko Sub termékeket is megtalálhatod, válogass kiváló minőségű cikkeink közül.

 

További szivattyúink

 

Háztartási használatra a leggyakrabban búvárszivattyút alkalmazunk, azonban igen népszerűek az elektromos és a benzinmotoros készülékek is. Épp ezért mindkét fazonból számos terméket forgalmaz webshopunk is.

 

Számunkra nagyon fontos, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a megrendelt termékkel, épp ezért minőségi kínálattal rendelkezünk. Nincs ez másként a szivattyúk esetében sem. Legyen szó több ezer liter vízről vagy kisebb mennyiségről, nálunk megtalálod a neked való szivattyút.