Asztali körfűrész

Ebben a kategóriában asztali körfűrész választékunkat találod. Ezek a stabil szerszámgépek pontos és tiszta vágást tesznek lehetővé. Bármely háztartásban nagy segítséget jelentenek. Akár hobbi barkácsolásról, akár komolyabb munkálatokról van szó. 


 


Nélkülözhetetlen eszköz, különösen, ha rendszeresen fával dolgozol. A garázsban elhelyezhető, így bármikor rendelkezésedre áll. Farostlemez, tömörebb fa sem jelent akadályt egy erős körfűrésznek. A védőfelszerelésekről azonban nem szabad megfeledkezned! Merülj el kínálatunkban, és bővítsd szerszámgép készletedet!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Imádsz barkácsolni? Minden ismerősöd hozzád fordul segítségért? Beszereznél egy asztali körfűrészt? Nálunk, a legjobb helyen jársz! A kerti gépektől kezdve, a barkács szerszámokig vegyes a termékpaletta. 

 

Az asztali körfűrész biztonságos használata

 

A vágási feladatoknál különösen óvatosan kell eljárni. Megfelelő körülményeket kell biztosítani, emellett a védőfelszerelésekről is gondoskodni szükséges. A munkaasztal tisztasága létfontosságú, mentesnek kell lennie a szennyeződésektől, portól, apró törmelékektől, ugyanakkor száraznak és csúszásmentesnek is. A fűrészelést ideális környezetben, elegendő szabad terület mellett célszerű végezni, hogy mindkét kezedet kényelmesen használhasd, és ne ütközz egyéb tárgyakba. 

 

Ne viselj bő ruhákat, hiszen a lógó részek könnyen beakadhatnak, zavarhatnak a munka közben! Törekedni kell a biztonságra, mindig viselj védőszemüveget és fülvédőt! Kizárólag olyan szerszámgéppel dolgozz, amely leginkább kényelmes számodra! Fusd át körfűrész választékunkat, és rendelj mihamarabb!

 

Az asztali körfűrészek előnyei 

 

Egy asztali körfűrész alkalmasabb vastagabb rönkök vágásához. Ezek a gépek stabilak, strapabíróak munkaasztalhoz rögzítettek, így bírják az erős terhelést is. Válassz asztali fűrészt kézi helyett, amennyiben rendszeresen, nagy mennyiségű fával dolgozol! 

 

Szakemberként, vállalkozóként nagyon fontos, hogy megbízható, magas minőségű szerszámgéppel végezd a munkát. Egyetlen hátránya, hogy nagyobb teret igényel, ez viszont megoldható, ha kialakítasz egy külön területet számára a garázsban. Erős, praktikus berendezésként állandó segítséget jelent a kisebb-nagyobb munkálatokban.