Digitális multiméter

Ebben a kategóriában digitális multiméter választékunkat találod. Rendkívül bőséges a termékpaletta, más-más kialakítású és megjelenésű készülékekből válogathatsz! Szeretsz barkácsolni? Lételemed, hogy mindent megszerelj, és ellenőrizz? 


 


A pontos mérés elengedhetetlen felújítások során, építkezéseknél, apróbb barkácsfeladatoknál egyaránt. Egy digitális multiméterrel egyenáramot és váltófeszültséget is mérhetsz. Ezeket a praktikus eszközöket megbízható működés, könnyű kezelhetőség jellemzi. Nem csupán a profi villanyszerelők képesek hatékonyan alkalmazni, személyes felhasználásra remekül bevethető laikusként is.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Egy digitális multiméter profi szakembereknek és otthoni felhasználóknak éppúgy gördülékeny, egyszerű használatot biztosít. Fontos azonban a biztonságos alkalmazás, ezért mindig körültekintően járj el bármely villamosmérési feladat során! 

 

Digitális multiméter használata 

 

Webáruházunk multiméter kínálatában találod a digitális multiméter készülékek külön csoportját. Tervezésük során ügyeltek rá, hogy ne csupán a szakemberek vehessék igénybe, hanem a háztáji feladatoknál is könnyen alkalmazhatók legyenek. Többfunkciós műszerként számos felhasználási körük ismert. 

 

A feszültségmérés mellett hőmérséklet és kapacitás ellenőrzésére is felhasználhatók, valamint ellenállás- és folytonosságmérésre egyaránt. 

 

Javasolt a használatuk mellett védőszemüveg viselése! 

 

Egy multiméterrel gond nélkül tesztelhetsz fali kapcsolókat, elektromos aljzatokat. Elemeidet is ellenőrizheted! Mielőtt bármely feladatnak nekilátsz, mindig ellenőrzd le a vezetékek állapotát!

 

Hogyan igazodj el webshopunkban? 

 

Gyors kereséshez használd a kategória oldalakat, amilyen például a “digitális multiméter”. Amennyiben csak nézelődnél, inspirációt gyűjtenél, fusd át a főkategóriákat is, például a “barkács” és “barkács kellék” oldalakat! 

 

A barkács felszerelések nélkülözhetetlenek minden háztartásban, bármikor nagy hasznukat veheted. Szerezz be minél több praktikus eszközt, és kiegészítőt, hogy a váratlan helyzeteket is gond nélkül uralhasd!

 

A szimpatikus termékeket add kosárhoz, majd a megrendelési űrlap kitöltésével elküldheted rendelésedet! Válaszd a kényelmes online rendelést, melyet néhány kattintással megoldhatsz akár a kedvenc kanapédról!