Esernyőtartó

Ismerd meg esernyőtartó kínálatunkat! Ahogy elkezd esni az eső, az üzletek, irodák és az otthonok is megtelnek ormótlan, vizes esernyőkkel. A látvány egyrészt rontja az összképet, másrészt a szanaszét kallódó esernyők vizet, sarat és piszkot hagynak maguk után.

 

A probléma kezelhető egy stílusos, egyedi esernyőtartó beszerzésével. Webáruházunkban ilyen típusú termékkel is készültünk! Egy modern esernyőtartó segítségével minden helyiség rendezett és tiszta lesz még akkor is, amikor kint szűnni nem akaró zápor és zivatar borzolja a kedélyeket. Varázsold tökéletessé az előszobádat és egészítsd ki minden szükséges kellékkel!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Webáruházunk már több mint 10 éve segíti hozzá a vásárlókat ahhoz, hogy otthonuk ízlésüknek megfelelő, békés és meghitt legyen. Legyen szó a lakás bármelyik részébe szánt berendezésről, akár egy tökéletes előszobabútorról, nálunk megtalálod! Kerti termékeinkkel pedig a szabad környezet szépítését, fejlesztését tesszük könnyebbé. Termékkínálatunk mellett szervizzel, beszerelési szolgáltatással is hozzájárulunk ahhoz, hogy az otthonrendezés garantáltan gördülékeny legyen. 

 

Esernyőtartó: az időjárás nem akadály!

 

Esernyőtartónk otthoni és munkahelyi használatra is abszolút alkalmas, de az üzletekben vagy akár éttermekben, rendelőkben is megállja a helyét. Esős időben a legtöbb helyen nehézségekbe ütközik az esernyők elhelyezése. Az esernyő esztétikus tárolása egyszerűen kivitelezhető Oldo esernyőtartó állványunkkal. 

 

A termék a fém, a króm és az üveg ötvözésével kelt modern, mégis klasszikus hatást. A fekete és a króm szín elegye akárhol megállja a helyét, remek kiegészítő lesz akkor is, amikor épp nem kerül bele esernyő. Különlegessége az alján helyet kapó kis “edény”, amely képes a lecsepegő esővíz felfogására, maximálisan praktikussá téve ezzel ezt a kiegészítőt. Használatával az esernyőtárolás akkor sem lesz probléma, ha egyszerre nagyszámú vendég érkezik az otthonodba vagy ha ellepik a boltot a vásárlók.

 

A legtöbb munkahelyen esős időben egymást érik az esernyők, az ember pedig már azt sem tudja, hová tegye a sajátját. Esernyőtartónk elegendő kapacitással bír a teljes csapat esernyőinek tárolására. 

 

Termékvásárlás pillanatok alatt!

 

Ne várd meg a következő vihart az esernyőtartó beszerzésével, tervezz előre és gondoskodj időben a megfelelő tárolásról! Miután kosárba helyezted a terméket, válassz a fizetési és szállítási módok közül! A mindössze 2 kg tömegű esernyőtárolót jó áron kiszállítjuk, remélhetőleg még azelőtt, mielőtt újra csapadékosra vált az idő!