Gloria térben álló körkád

Termékverzió: Gloria térben álló körkád
Cikkszám: WK00136
Tömeg: 55 kg/db
Garancia idő: 36 hónap
493 900 Ft
RRP: 519 900 Ft
Rendelhető
INGYEN szállítás
Normál szállítás : Ingyenes
39 000 Ft
14 000 Ft
10 500 Ft

Adatok

Gyártó
Wellis
Méret
138 cm
Termékverzió
Gloria térben álló körkád
Garancia idő
36 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

Méret 138x138x58 cm
Akril kádtest vastgsága 4-5 cm
Vízmennyiség 360 l

Termékleírás

Gloria szabadon álló kád a kerekded formák kedvelőinek! A Gloria tágas használata mellett figyelemfelkeltő megjelenésével fogja Önt is azonnal levenni a lábáról! Nemes egyszerűség egy extramodern fürdőszoba kiemelt darabjaként! Rendeljen hozzá egy meseszép térben álló csaptelepet és már kezdetét is veheti az egész estés feltöltődés! Kapcsolódó termékként a ACS0188 cikkszámú Rundo Solo térben álló kádtöltő csaptelepet, illetve a  ACS0189 cikkszámú Via szabadon álló csaptelepet ajánljuk.

Akril kád

Az akril kellemes tapintású, üresen is meleg anyag, melynek nagyon szép a felülete.Ha esetleg sérül, karcolódik a felület, könnyen lehet javítani,felpolírozni maradandó károsodás nélkül. A jó minőségű akril lemezek UV védelemmel is el vannak látva, nem kell attól félni, hogy besárgulnak a napsugárzás hatására, sőt ellenállóak a különböző háztartási vegyszerekkel is szemben.

Dupla falú szerkezet

A Gloria térben álló körkád Dupla falú, szennyeződés álló szaniter akril kádtest. Le és tulfolyót is tartalmaz. Rejtett szintezőlábak találhatók a kád alján.A masszív, 2 rétegű konstrukciónak köszönhetően nincs szükség nehéz acél tartószerkezetre, ezért a statikailag kritikus födémeken is elhelyezhető. Dupla falának köszönhetően strapabírobb és ennek köszönhetően évekig élvezhetjük problémamentes használatát. 
Az ár a csaptelepet nem tartalmazza!

Vélemények

Gloria térben álló körkád
Rendelhető
INGYEN szállítás
493 900 Ft
RRP: 519 900 Ft