Syen Multi Bora Plusz inverter 3.5 kW klíma beltéri

Cikkszám: SMOH12BO-E32DA4A2-I
120 777 Ft
Raktáron
INGYEN szállítás
Kivitel
Beltéri egység
Teljesítmény
2.5 kW
3.5 kW
4.6 kW
Helyiség méret
24 m²
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Syen
Kivitel
Beltéri egység
Termékverzió
Syen Multi Bora Plusz inverter 3.5 kW klíma beltéri
Garancia idő
36 hónap
Teljesítmény
3.5 kW

Termékleírás

Syen Multi Bora Plusz inverter 3.4 kW klíma beltéri

A Syen klímák immáron hosszú ideje egyet jelentenek a jó ár-érték arányú, minőségi és innovatív klímákkal. Készülékeiket a világ elsőszámú klímamárkája, a Gree gyártja, ami már önmagában garancia a tartósságra és a a jó szervizháttére.

A Syen klíma részleg a Gree legjobban fejlődő részlege, amit jól mutat az is, hogy hazánkban egyre több ház falán jelenik meg ez a márkanév. Robosztus kültéri- és esztétikus beltéri egységeiben az anyacég alkatrészei működnek, amely miatt gyakorlatilag bárkinek ajánlhatóak készülékeik.

TERMÉK FŐBB JELLEMZŐI

Márka

Syen

Szobaméret

24 m2

Kivitel

Multi

Beltéri zajszint

40/37/34/28/-dB(A)

Szín

Magasfé. fehér

Hűtőközeg

R32

Hűtőteljesítmény

3,3 kW

Csőméret

6/10 mm

Fűtőteljesítmény

3,4 kW

 

 

 

A TERMÉKRŐL

                      

SYEN MULTI BORA PLUSZ SPLIT KLÍMA BELTRÉI EGYSÉG (3.4 kW) TELJESÍTMÉNYE

Ennek a konkrét klímának a teljesítménye ~3,4kW. Az ilyen teljesítményű klímák nagyságrendileg egy 24 nm-es szoba klimatizálására elegendő. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a szoba mérete, hanem annak tájolása és a lakáson belüli elhelyezkedése is hatással van klíma hűtő/fűtő képességére. 

MULTI SPLIT KLÍMA BELTÉRI EGYSÉG

A klíma beltéri egység egy kinti egységre kötve képes fűteni és hűteni is a háztartást, irodát vagy üzlethelyiséget. A kültéri nélküli klíma önmagában nem használható - mindenképp szükséges egy multi kültéri egységet választani hozzá! Ezzel a technológiával elérhető, hogy mindössze egy erős kültéri egységhez csatlakoztatva a lakás összes beltéri egységét, ideális hőmérsékletet teremtsünk.

 

JELLEMZŐK

                  

KELLEMES ÉJSZAKAI MÓD

Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben
pihenhet alvás közben.

WI-FI VEZÉRLÉS

Vezérelje a klímáját okostelefonról vagy akár táblagépről a világ
bármely pontjáról.

ENERGIA MEGTAKARÍTÁS

A Syen Bora Plusz készülék az alacsony energiafogyasztás miatt is
tökéletes választás, hiszen nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás esetén gazdaságos fűtést is biztosít

INTELIGENS LEOLVASZTÁS

Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.

LED KIJELZŐ

A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok az Ön számára
akár nagyobb távolságból is, de a gyengén látók számára is okos megoldás.

8 °C-OS TEMPERÁLÁS

Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyenletes, 8 °C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.

I FEEL FUNKCIÓ

A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbbet tartózkodik, és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.

Vélemények

Syen Multi Bora Plusz inverter 3.5 kW klíma beltéri
Raktáron
INGYEN szállítás
120 777 Ft