Medence porszívó szett

Itt a jó idő, és előkerültek a kisebb és nagyobb medencék? Sokat fürdik a szabadban a család, így folyamatosan szennyeződésekkel van tele a víz? Akkor jó helyen jársz, hiszen a webáruházunkban számos eszközt találhatsz, amivel ennek véget tudsz vetni. A medenceporszívó szett segítségével pillanatok alatt, hatékonyan távolíthatod el a vízből és a berendezés aljáról a lerakódott piszkot.


 


Az automata eszközre szerelhető kiegészítő bármely háztartásban jól jöhet, ahol sok a gyerkőc, akik folyamatosan a szabad levegőn tartózkodnának. Nézz körbe és válassz egyet!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

A nyári fürdőzés

 

Ki ne szeretne a forróságban megmártózni egyet a tavasszal kint felállított medencében? Tulajdonképpen mindegy, hogy felfújható vagy merev falú változatról van szó, a lényeg, hogy lehetőségünk legyen pancsolni egy kicsit. A gyerekek is biztosan örülnek egy hatalmas medencének, amiben elmerülhetnek, labdázhatnak, játszhatnak a matraccal, és kiélvezhetik a napsugarakat. Éppen azért, mert sokan és sok időt töltünk a vízben, az nagy valószínűséggel könnyen koszolódik. Remek megoldás azonban erre egy medenceporszívó és az ehhez tartozó kiegészítők, amikkel pillanatok alatt szabadíthatjuk meg a berendezést a piszoktól. 

 

A medenceporszívó szettek kínálata

 

A webáruházunkban szinte bármit megtalálhatsz, ami a lakással és az otthonnal kapcsolatos. A medenceporszívó szettek kínálatából lehetőséged van deluxe változatot rendelni. Ezt egyszerűen rá lehet csatlakoztatni a vízforgatóra, mint egy kézi takarító szerszám. Segítségével gyorsan és hatékonyan távolítható el az alulra lerakódott kosz és piszok. A szett használata teljesen biztonságos, nem sérti meg sem a medence alját, sem pedig az alkalmazóját.

 

Nagy előnye, hogy akár épített, akár merev fallal rendelkező, de még felfújható típushoz is ajánlott, így lényegében mindenféle modellhez használható. A költséghatékony megoldáshoz ráadásul további áramra sem lesz szükség, hiszen a vízforgatónak köszönhetően remekül működik önmagában is. A hozzá tartozó levélforgó ráadásul nem engedi, hogy a nagyobb szennyeződések a szivattyúban rakódjanak le. A csomagban található többféle csatlakoztató, így bármelyik hagyományos kiegészítőre rá lehet kötni.

 

Nézz körbe tehát még ma, és válassz egyet a minőségi medenceporszívó szettjeink közül!