Karácsonyi ajándéktippek kicsiknek és nagyoknak

Ketyeg az óra, már két hét sincs karácsonyig! Idén is utolsó pillanatra hagytad az ajándék vásárlást? Azért, hogy az órád most ne változzon időzített bombává, adunk pár karácsonyi ajándéktippet, amiket kicsiknek és nagyoknak is bevethetsz. Papírt, tollat és névlistát elő, párosítsd szeretteidet a számukra tökéletes ajándékkal!

Karácsonyi ajándéktippek kicsiknek és nagyoknak

A legjobb konyhagépek konyhatündéreknek

Anyukád, nagymamád vagy a barátnőd folyton a konyhában sürög-forog? Tökéletes ajándék lehet számukra egy konyhagép! Nagyban megkönnyítheti a munkájukat egy-egy háztartási kisgép, hamarabb elkészülhetnek az ebéddel, kevesebb időt kell a konyhában tölteniük, cserébe pedig téged is finomabbnál finomabb ételekkel varázsolhatnak el egész évben. A következő karácsonyi vacsora készítése sem lesz rémálom többé.

 

Lepd meg gyermeked egy új bútorral!

Képzeld el a hatalmas gyermekkacajt és csillogó szemeket, amikor gyermeked kibontja a karácsonyi ajándékát. A játékok mellé remek ajándék lehet egy új gyerekszoba bútor, amelyet előtte együtt is kiválaszthattok, hogy a saját ízlésére alakíthassa a kis birodalmát. Lepd meg egy új emeletes ággyal vagy fotellel. Ha most kezdi majd az iskolát, egy íróasztal és egy hozzá passzoló szék telitalálat lehet. Egy új játéktárolóba pedig ő is szívesebben pakolná el a játékait.

 

Ajándékozz kényelmes munkát!

A barátod vagy a párod home officeban dolgozik és mindig hátfájásra panaszkodik? Ajándékozz kényelmet, hogy otthon is örömmel végezze a munkát! A megfelelő méretű számítógép asztal vagy íróasztal, hozzá pedig egy irodai szék nemcsak a hátfájásának mondhat búcsút, de stílusosabb és elegánsabb megjelenést nyújthat.

 

Apukád a barkácsolás koronázatlan királya?

A barkács rajongókkal kemény fába vághatod a fejszédet. Olyan gépet kell találnod számukra, ami hasznos lehet a hobbijuk során, minőségi, strapabíró és praktikus. Barkács kínálatunk darabjaival minden pontot kipipálhatsz, nézelődj és találd meg az új szuper gépet vagy kiegészítőt a műhelybe!

 

Ajándékötletek, ha örökmozgó barátod van

Mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, aki sosincs otthon. Vagy a városban szeli az utakat biciklivel, motorral vagy rollerrel. Neki is kedveskedhetsz idén karácsonykor egy új járgánnyal vagy új bukósisakkal.

 

A kiskedvencedről se feledkezz meg!

A család négylábú tagjai sem maradhatnak ki az ajándékozásból! Egy új házikó vagy nagyobb kifutó megmelengeti bármelyik kutya- és nyúlszívet.

 

Reméljük sikerült minden nevet kipipálnod az ajándéklistádon!

 

Blog

Ajánlott termékek