Mindent a beépíthető WC tartályokról

A falba süllyesztett wc tartály a legstílusosabb megoldás egy modern fürdőszobába. Ennek a típusú wc tartálynak legnagyobb előnye, hogy a falba kerül elhelyezésre, így maga a tartály nem látható. Nem zavarja meg a tervező által kialakított tereket, emellett sokkal esztétikusabbá tehetjük a fürdőszobát.

Mindent a beépíthető WC tartályokról

FONTOS! Ha meghibásodik és wc szivárgás tapasztalható, a javítás egy speciálisan kialakított hozzáférési paneleken keresztül történik.

Nézzük is meg miért érdemes fontolóra venni a beépíthető WC tartályokat!

Kicsi a fürdőszobád? A beépíthető WC tartály egy helytakarékos döntés.

A beépíthető WC tartályok a falba épített kialakításuknak köszönhetően sokkal kevesebb helyet foglalnak el a fürdőszobában. Ez különösen értékes lehet kisebb méretű fürdőszobák esetében, ahol minden centiméter számít. A tartály rejtve marad a fal mögött, így nem csak esztétikusabb megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, de könnyebbé teszi a takarítást is. A fal mögötti elhelyezés megkönnyíti a padló tisztítását is, mivel nincs szükség a hagyományos álló WC-k alatt gyakran összegyűlő por és szennyeződések eltakarítására.

Halk és hatékony wc tartály

Egy másik előnye a beépíthető WC tartályoknak a zajcsökkentés. Mivel a WC tartálya a falban van elrejtve, a lehúzás során keletkező hang sokkal kevésbé hallható, ami különösen éjszaka vagy korai órákban nagy előny lehet. Emellett néhány beépíthető tartály modell energiatakarékos megoldásokat is kínál a vízhasználat csökkentésére.

Zökkenőmentes WC tartály beépítés és karbantartás

A beépített WC tartályok telepítése meglehetősen egyszerű, különösebb építészeti módosítások nélkül is megoldható. Azonban érdemes szakember segítségét kérni, hogy a telepítés során minden a megfelelő módon történjen. A karbantartás is egyszerűbb lehet, mivel sok modellnél könnyen hozzáférhetőek a tartály működését érintő alkatrészek.

Válassz beépíthető wc tartály szettet!

A beépíthető WC tartály szettek teljeskörű megoldást kínálnak.

Lássuk, milyen elemeket tartalmaznak WC tartály készletek.

  1. Fali rimless WC: A fali rimless WC egy modern és higiénikus választás a WC-ülőke terén. A "rimless" design azt jelenti, hogy nincsenek hagyományos peremek, amelyeken a szennyeződések könnyen lerakódhatnak. Ez könnyebb tisztántartást és higiénikusabb használatot eredményez. A rimless kivitel továbbá hatékonyabb öblítést tesz lehetővé.
  2. Nyomólap: A nyomólap a beépített WC tartály vezérlésére szolgál. A szett tartalmazza ezt az elemet, amelynek színe és designja harmonizál a fürdőszoba stílusával. A nyomólapok különböző funkciókkal rendelkezhetnek, például kettős öblítéssel a vízhatékonyabb használat érdekében.
  3. Soft close WC ülőke: A soft close WC ülőke további kényelmet és funkcionalitást nyújt. Ez a típusú ülőke lassan és halkan záródik.

A beépíthető WC tartály szettek a modern fürdőszobák tökéletes kiegészítői. Ezek a szettek teljeskörű megoldást kínálnak, amelyek tartalmazzák a fali rimless WC-t, a falba építhető WC tartályt, a nyomólapot és a soft close WC ülőkét.

A beépíthető WC tartályok azok számára kiváló választás lehetnek, akik egy modern, helytakarékos és esztétikus fürdőszobát szeretnének kialakítani. Fontos azonban alaposan tájékozódni a rendelkezésre álló lehetőségekről és szükség esetén szakértő segítségét kérni annak érdekében, hogy a beépíthető WC tartályok valóban optimális választást jelentsenek az otthonod számára.

Nézz körül itt a Homelux.hu oldalán és tekintsd meg az aktuális beépíthető wc tartály szetteket. Ha bármilyen kérdés merülne fel, kérjük, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, szívesen segítünk neked a döntésben és a vásárlásban!

Blog

Ajánlott termékek