Fiókos tároló LT2691 san remo-fehér

Cikkszám: LT2691
82 990 Ft
RRP: 101 990 Ft
Beszállítói raktáron
Több színben
Több színben
Lapra szerelve szállítjuk
Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 1990 Ft
Prémium szállítás : 4800 Ft

Adatok

Gyártó
Homelux
Termékverzió
Fiókos tároló LT2691 san remo-fehér
Garancia idő
12 hónap
Szín

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 43 cm
Mélység 48 cm
Magasság 66,7 cm
Bútorlap vastagság 16/22 mm
Konténer teherbírása 15 kg
Fiók teherbírása 5 kg
Súlya 26 kg

Termék leírás

A fiókos elemek is örvendeznek a nagy sikernek. A legnagyobb előnye az, hogy a rakodótér az íróasztalon kívül van. Bárhová helyezheti. A fiókos elem minőségi laminált DTD-ből készült a kellemes san remo és fehér színkombinációban. Elegendő rakodóteret biztosít négy fiók formájában. A fiók a fém fogantyú segítségével nyitódik. A fiókos elem zárral van felszerelve. A négy görgő segítségével a fiókos elem könnyen áthelyezhető.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről.

Vélemények

Fiókos tároló LT2691 san remo-fehér
Beszállítói raktáron
82 990 Ft
RRP: 101 990 Ft