Blog

Kényeztető szaunázás télen is

2018.12.10 16:15
Homelux

Röpködnek a mínuszok, mi is eshetne jobban ebben a zord időben, mint egy kényeztető, forró szaunázás? Lássuk, hogy miért érdemes rendszeresen elmerülnünk a gőzben, no meg persze a gondolatainkban!

4 érv a szaunázás mellett

 

  • Egészségmegőrző: elősegíti a méregtelenítés folyamatait, csökkenti a betegségek kialakulásának kockázatát.
  • Ápolja és védi a bőrt: alkalmazásával a bőrhibák elhalványodnak (mitesszerek, narancsbőr), a pórusok megtisztulnak.
  • Kellemes levezetője egy fárasztó edzésnek: tovább melegíti az izomcsoportokat és ellazítja azokat.
  • Kiszakít a sűrű hétköznapokból: pihenteti a szervezetet, lassítja annak folyamatait.

 

Vigyázat, relaxációt okoz!

 

A szaunázás íratlan szabályai

 

Mielőtt teljesen átadnánk magunkat a forróságnak…

 

  • ügyeljünk a fokozott folyadékbevitelre,
  • szilárd ételeket kizárólag mértékkel fogyasszunk,
  • felvezetésképpen vegyünk langyos/hideg vizes zuhanyt,
  • több részletben szaunázzunk, 10-15 percenként tartsunk szünetet,
  • lezáró akkordként pezsdítsük fel vérkeringésünket egy jéghideg fürdőzéssel!

 

Szemtől szemben

 

Az infraszaunából áradó melegség mélyen a bőrünk alá hatolva hevíti fel testünket. A kabinban szétáradó kellemesen langyos levegő olyannyira szervezetkímélő, hogy akár kisgyermekek is használhatják.

 

A finn szauna ezzel ellentétben a kabin felforrósított levegőjével melegít. Használata fokozott odafigyelést igényel különböző keringési-és légzési panaszok előfordulása esetén.

 


Ha tetszett a bejegyzésünk, ossza meg ismerőseivel is!

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu