Modern fürdőszoba bútor

Az utóbbi években a lakberendezési stílusok között a klasszikus formatervezést felváltotta a modern dizájn. Visszafogott árnyalatok, finom motívumok és határozott, szögletes vonalak jellemzik a fürdőket. Modern fürdőszobabútorainkra abszolút jellemzőek ezek a vonások.


 


Webáruházunk gazdag kínálatában is helyet kaptak a letisztult megjelenésű fürdőszobai berendezések. Olyan darabokat forgalmazunk, amelyek önmagukban is képesek innovatívvá tenni az otthonodat. Ha szeretnéd feldobni a fürdőszobádat, vagy épp építkezel, böngészd végig kínálatunkat.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Cube modern fürdőszobabútor

 

A Sanotehcnik számos fürdőszobai termékkategóriában képviselteti magát webshopunkban. A Cube termékcsalád tökéletesen testesíti meg a modern fürdőszobabútort. Alsó szekrényeik mintha lebegnének, annyira letisztult a formaviláguk és a rögzítésük is.

Impozáns és igazán praktikus megoldást kínálnak ezek a bútorok, mivel a mosdókagylót is elhelyezte a szekrényeken a gyártó. Eltérő méretekben rendelheted meg tőlünk ezeket a csodás modelleket. A rejtett fogantyú és a magasfényű, hófehér szín igazi ékszerdobozzá varázsolják a fürdődet.

 

Fantastic modern fürdőszobabútor

 

A Fantastic fürdőszobabútorokban gyönyörűen egyesülnek a klasszikus stílus meleg színei és a modern formatervezés. Az alsó szekrény játékosan minimalista darab, amelyet a legkisebb fürdőkbe is jó szívvel ajánlunk. Sőt, akár a mellékhelyiségben is praktikus lehet, mint kézmosó és tároló.

A felső tükröket a gyártó polcokkal és peremmel látta el. Ezeken jól érvényesülnek a különféle faminták és árnyalatok. Ha szeretnéd a minimalizmust egy csepp természetes érzéssel lágyítani, a Fantastic a te választásod. Külön-külön és együtt is megvásárolhatod az alsó szekrényt és a felső elemet.

 

További fürdőszobabútoraink

 

Nem csupán a minimalista stílus kedvelőinek szeretnénk segíteni az otthonuk berendezésében. Épp ezért fürdőszobai bútoraink választéka rendkívül széles. Mind színekben, mind formatervezésben változatos alsó és felső szekrényeket kínálunk. Ezekben praktikusan és esztétikusan oldható meg a fürdőszobai eszközök elhelyezése.

Emellett elegáns megjelenésű, világítással és polcokkal felszerelt tükröket is forgalmazunk. Komplett bútorszetteket is vásárolhatsz nálunk, csak úgy, mint egyedülálló fürdőszobai elemeket.