Zsúrkocsi, italtartó

Tekintsd meg zsúrkocsi, italtartó kínálatunkat! A mai, modern zsúrkocsik otthonod pótolhatatlan kiegészítői lehetnek. Úgy szolgálnak extra hellyel, hogy közben még mozgathatóak is, így mindig pont ott használhatóak, ahol szükség van rájuk. 

Egy zsúrkocsi alkalmas italok, ételek, evőeszközök, különféle konyhai eszközök elhelyezéséhez is, de akár mobil dohányzóasztalként is bevethető. Sokoldalú, könnyen használható és helytakarékos kiegészítő, melynek minden házban fontos szerep jut! Alakítsd lakásod belső tereit igényeidnek megfelelően, a mi segítségünkkel!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
23 db termék
 

Az otthoni enteriőr kialakítása sokkal nehezebb, mint gondolnád. Hiszen számos olyan dologra is szükséged lesz a tökéletes kényelem érdekében, amelyre talán nem is gondoltál volna. Webáruházunkban semmit nem bíztunk a véletlenre, minden berendezési tárgyat egy helyre gyűjtöttünk össze számodra, megkönnyítve ezzel a dolgodat. 

 

Zsúrkocsi, italtartó: extra hely mindenkinek

A zsúrkocsi tulajdonképpen úgy képes extra hellyel szolgálni, hogy a legtöbb esetben még mozgatható is. A teraszon, a nappaliban, a konyhában is jó szolgálatot tehet, ugyanakkor egy teázásnak, kávézásnak, sütizésnek vagy grillezésnek is elengedhetetlen darabja lehet. Minőségi étkezőbútorunk mellé állítva több helyet biztosíthatunk a fogásoknak, miközben nagyobb hely marad az asztalon!

A zsúrkocsiknak, italtartóknak számos típusa létezik: elérhetőek a klasszikus, fából készült modellek kerekekkel vagy anélkül. A modern, letisztult fém termékek különféle színben és stílusban a fiatalos lakások kiegészítői lehetnek. 

Kialakításuk is igen változatos, a lekerekített, szögletes, polccal rendelkező vagy fiókos termékek is elérhetőek ugyanúgy, ahogy az italok tárolására szolgáló modellek is. Miért ne helyezhetnél ezekre az imádnivaló bútorokra dekorációt vagy virágot? Velük a reggeli még inkább élvezetes lesz!

 

Legyen Tiéd egy zsúrkocsi pillanatok alatt!

Beleszerettél valamelyik ellenállhatatlan darabba? Ez nem meglepő, hiszen egy páratlan zsúrkocsi valódi, hű társad lehet a mindennapokban. A vásárlás csupán néhány lépésből áll és rendkívül gyorsan véglegesíthető. Azt a terméket, amelyet meg szeretnél vásárolni, helyezd a kosárba! Miután ellenőrizted a tartalmát, véglegesítsd a rendelést az adataid, valamint a szállításhoz és a számlázáshoz szükségséges információk megadásával. 

A fizetésre több lehetőség is van, a vásárlás összege bankkártyával, átutalással, valamint az átvételkor, készpénzzel is megoldható. A szállítás futárszolgálattal történik, mely az akciós időszakokban ingyenes.