SUP deszkák

Ha kitör a nyár, a legtöbben valamelyik vízpartot vesszük célba, itt vészeljük át a kánikulát. Az utóbbi évek egyik legnagyobb slágere folyó- és állóvizen egyaránt a SUP deszka. Ezek a szörfdeszkára hasonlító sporteszközök a kedvtelésből vízre szállók számára is nagy élményt nyújtanak.

 

Az evezőkkel hajtható deszkák változatos skáláját találod meg webáruházunk kínálatában. Legyen szó külföldi nyaralásról vagy belföldi pihenésről, a SUP deszkákat az egész család imádni fogja. Sőt, az igazán elhivatottak nem csupán eveznek a SUP-on, hanem akár jógagyakorlásra is használják.

tovább bezár
1 db termék

Gladiátor SUP deszkák

 

A SUP egyik nagy előnye például a szörffel szemben, hogy aki először próbálja, annak is hamar sikerélményt okoz. A gyártók igyekeznek úgy kialakítani a profiljukat, hogy abban a kezdők és a profik is megtalálják a nekik való deszkát. A Gladiátor termékei között mind méretben, mind kivitelben, mind dizájnban nagy a választék.

 

Webshopunk szabadidős termékei között is megtalálható a gyártó széles kialakítású, túra SUP deszkája. A kiváló minőségű PVC-ből készült sportszer majdnem négy méter hosszú, és a legszélesebb részén 81 centiméter széles. A fúziós technológiával összeillesztett deszka vastagsága 15 centiméter, a teherbírása pedig 120 kilogramm. Ha hosszabb vízi túrákhoz keresel ideális társat, a Gladiátor remek választás.

 

Hydro-Force SUP deszkák

 

A Hydro-Force SUP deszkái ugyancsak alternatívát kínálnak mind a kezdő, mind a haladó, mind a profi SUP-osoknak. Webáruházunkban is több modell közül választhatnak kalandos kedvű vásárlóink. Nem csupán küllemükben különböznek egymástól az általunk forgalmazott Hydro-Force deszkák.

 

A 120 kilogrammig terhelhető Sun breeze modell kiváló ár-érték arányt képvisel az általános SUP deszkák között. Ráadásul a friss, citromos szín remekül passzol a fantázianévhez. A Kahawai fazon terhelhetősége még ezt is túlszárnyalja, akár 140 kilogrammot is elbír. Az extra erős Tritech anyagból készült Freesoul modellnek pedig 160 kilogram a végterhelése.

 

További sporteszközeink

 

Termékskálánk összeállításánál nem csupán a víz szerelmeseire gondoltunk. Elektromos kerékpárjainkkal és robogóinkkal a szelíd motorosok is szelhetik a kilométereket. 

 

A gyerekek garantáltan imádni fogják kerti trambulinjainkat. Akkumulátoros rollereink pedig várják a környezettudatos felnőtteket.