Csobbanjon velünk a karácsonyi meglepetések forgatagába!

Legutóbbi írásunk már az ünnepekre hangolódás jegyében született, s mivel a Karácsony egyre közeledik, így aktuális posztunkban szintén az ajándékötletek állnak a középpontban.

Praktikus csecsebecsék a mosdó mellé

Még akinek ötlete sincs, hogy vajon mivel lepik meg karácsonykor szerettei, az is biztosra veheti, hogy legalább fél-egy évre elegendő mennyiségű tusfürdőt, szappant és testápolót talál majd a fa alatt. Így ünnepek idején pláne praktikus ajándéknak számít egy ízléses szappantartó vagy folyékonyszappan-adagoló.

Ezen kellékek funkciójukon túl szemrevaló és stílusos kiegészítői lehetnek a fürdőszobának, és roppant gazdag választékban kaphatók: ultramodern, minimalista króm; praktikus és ötletes mágneses verzió; természetes, meleg hatású fa; vagy éppen romantikus, nosztalgikus bronz tejüveggel, porcelánnal.

 

Tükröm, tükröm…

A tükör is kiváló alternatíva lehet: választhatunk kisebb, kozmetikai tükröt, mely ideális szépítkezéshez és borotválkozáshoz egyaránt. Kapható falra szerelhető, mozgatható változatban is, stílusos és modern eleme lehet a fürdőszobának. Ízléses és klasszikus meglepetés lehet egy antik hatású, keretezett falitükör önmagában, vagy akár egy hozzáillő lámpával kiegészítve. Utóbbi típus egyik gyöngyszeme ez a finom kivitelezésű Tellus fürdőszobai tükör.

Dönthet úgy is, hogy összeköti a kellemes ajándékot a hasznossal, és egy tükörrel kombinált bútorral lepi meg az ajándékozottat. Roppant divatosak a letisztult formájú, kis helyet foglaló tükrös felsőszekrények polcokkal, krómozott megjelenésben. Ez a minimalista vonalat képviselő Dandy modell igazán népszerű: helytakarékos, tolóajtós, fényes dizájnban pompázó termék.

 

Ha idén valami igazán grandiózus meglepetésen töri a fejét

Amennyiben nagy dobásra készül az ajándékozást illetően, arra is van ötletünk! A méltán közkedvelt, számos extra funkcióval (rádió, telefonfogadási lehetőség) megspékelt hidromasszázs zuhanykabinok mellett már a kádkabinok is egyre elterjedtebbek. Az ún. „Quick Line”zuhanykabinok vonzereje pedig a nívós felszereltségen túl könnyű és gyors összeszerelhetőségükben rejlik, mely nem kívánja szakember közbenjárását. A gőz- és hidromasszázs kabinok a bőr pórusait is tisztítják, és eredményesen veszik fel a harcot a légúti megbetegedésekkel szemben, a gőz jótékony hatásának köszönhetően. Bármilyen típusú hidromasszázs kabint válasszon is szeretteinek, a felüdülés és kényelmes kikapcsolódás garantált.