Asztali ventilátor, 30 cm, 40 W, fehér

Termékverzió: Asztali ventilátor, 30 cm, 40 W, fehér
Cikkszám: TF_311
Tömeg: 2 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
7 690 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 2-5 nap
Normál szállítás : 1490 Ft

Adatok

Gyártó
Somogyi Elektronic
Termékverzió
Asztali ventilátor, 30 cm, 40 W, fehér
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

 

TulajdonságRészletek
30 cm lapátátmérő
fehér lapátok
szabályozható teljesítmény (3 fokozat)
kapcsolható oszcillálás (90°)
állítható fejdőlésszög
zajszint LWA = 55 dB(A)
tápkábel hossza1,45 m
tápellátás230 V~ / 50 Hz / 40 W
méret34,5 x 47 cm

Az asztali ventilátorok kiváló szolgálatot nyújtanak hőség idején, legyen szó otthoni vagy irodai környezetről. Segítségükkel a kevésbé levegős, valamint fülledt helyiségekben is javíthatunk a komfortérzetünkön.
A TF 311 típusú asztali ventilátor 30 cm lapátátmérővel rendelkezik.

Asztali ventilátor

A 30 cm-es 40 W fehér asztali ventilátor egy hatékony és praktikus eszköz a kellemes hűsítés érdekében. Ez a ventilátor kompakt méretének és erőteljes teljesítményének köszönhetően ideális választás lehet otthoni vagy irodai használatra. A ventilátor 30 cm-es mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén elhelyezhető legyen az asztalon vagy más felületen. Ezáltal kompakt mérete ellenére is hatékonyan tudja hűteni a környezetét. A 40 W teljesítmény pedig biztosítja a szükséges légáramlást és szellőzést, hogy kellemes hőmérsékletet teremtsen a szoba bármely részében.

A fehér színű kialakítás elegáns és stílusos megjelenést biztosít a ventilátornak, így szépen illeszkedik a környezetbe. Az egyszerű és letisztult design nemcsak esztétikus, hanem könnyen tisztán tartható is. A 30 cm-es 40 W fehér asztali ventilátor 3 sebességet kínál a felhasználók számára. Ezenkívül a ventilátor működtethető is forgó üzemmódban, ami egyenletes légáramlást biztosít a környezetben. Ezáltal több területet lefed, és kellemes hűsítést nyújt a felhasználóknak.

 

 

A 30 cm-es 40 W fehér asztali ventilátor tökéletes választás lehet, ha frissítő légáramlást szeretne biztosítani a szobájában vagy munkaterületén. A kompakt méret, erőteljes teljesítmény, stílusos kialakítás és különféle beállítási lehetőségek együttesen hozzájárulnak a kellemes és kényelmes környezet megteremtéséhez.

A termék dizájnos fehér külseje kifejezetten illik az irodai miliőhöz. A készülék teljesítményének szabályozásakor összesen három fokozat közül választhatunk. A terméken állítható a fejdőlésszög, illetve bekapcsolhatjuk az oszcillálást, amely 90°-os szögben végez mozgást.
Az eszköz mérete: 34,5 x 47 cm. A tápkábel hossza: 1,45 m.

Vélemények

Asztali ventilátor, 30 cm, 40 W, fehér
Beszállítói raktáron
7 690 Ft