Power Flex LB 4250 akkus lombfújó

Cikkszám: 127507
55 990 Ft
Rendelhető
INGYEN szállítás
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 3800 Ft

Adatok

Gyártó
Solo
Termékverzió
Power Flex LB 4250 akkus lombfújó
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

  • Vezeték nélküli, áramtól- és benzintől független munkavégzés
  • Fáradtságmentes munkavégzés a csekély súlynak és az ergonomikus markolatnak köszönhetően
  • Bekapcsolható turbó teljesítmény pl. nedves lombhoz
  • Szerszám nélküli összeszerelés a gyors használatba vételhez
  • Egyetlen feltöltéssel akár 35 percig is működik (az akkumulátor és a töltőkészülék nem része a szállítási terjedelemnek)
  • Bequemes Tragen des Akkus dank Gürteltasche mit Schultergurt (notwendiges Zubehör Art.Nr. 127442)

Akkumulátoros lombfúvóinkkal fáradtság nélkül távolíthatja el a lombot az olyan sík felületekről, mint a parkolóhelyek és a járdák.

Az LB 4250 típusú AL-KO akkumulátoros lombfúvó műszaki leírása

Az LB 4250 PowerFlex típusú AL-KO akkumulátoros lombfúvó akár 250 km/óra sebességű légárammal és 870 m2/h térfogatárammal dolgozik. A mindössze 2,2 kg súlyú (akkumulátor nélkül) lombfúvóval fáradtság nélkül dolgozhat. A 42 V-os / 7,5 Ah-s lítium-ion akkumulátorral 35 perces munkavégzési idő érhető el. A kefe nélküli motor nagy teljesítményű üzemmóddal van ellátva, és nedves lomb estén is használható.

Jótállási feltételek

Solo by AL-KO jótállási feltételek:

 

A Solo by AL-KO termékekre magánszemély vásárlása esetén, a vásárlás napjától számított 1 év törvény szerinti + 2 év önkéntes jótállást vállalunk. A +2 év jótállás feltétele a termék regisztrációja a vásárlástól számított 3 hónapon belül a következő elektronikus felületen:

 

www.al-ko.com/shop/hu/productregistration/

 

A Solo by AL-KO fűnyíró traktorokra és négykerekű fűnyíró gépekre magánszemély vásárlása esetén 3+2 év jótállást vállalunk, a +2 év feltétele az, hogy a gépet a 3. és 4. év lejárta előtt bevigyék egy AL-KO szakszervizbe bevizsgáltatni. A bevizsgálás 1-1 évvel hosszabbítja meg a jótállást. A bevizsgálás díjáról érdeklődjön a szerviznél vagy az AL-KO vevőszolgálatnál.

Céges vásárlás esetén az összes Solo by AL-KO termékre a vásárlás napjától számított 1 év törvény szerinti jótállást vállalunk.

Videók

Vélemények

Power Flex LB 4250 akkus lombfújó
Rendelhető
INGYEN szállítás
55 990 Ft