Konyhablokk, vasalatok, praktikus tárolási tippek a konyhában

Amikor megtervezzük az új otthonunkat vagy épp a régi felújítását, jelentős figyelmet kap a konyha kialakítása. Ez nem is véletlen, hiszen egyedülálló helyiségről van szó a lakásban. Konyhablokk, háztartási gépek, burkolatok - megannyi tényező, amelynek harmóniában kell egymással lennie. Hiszen itt készülnek az ünnepi vacsorák, itt kezdődnek a reggelek, és itt gyűlik össze nap végén a család. Néhány egyszerű, de hasznos tanács megfogadásával könnyedén valósíthatod meg álmaid konyháját.

Konyhablokk, vasalatok, praktikus tárolási tippek a konyhában

Minél több hely kell!

A sütéshez, a főzéshez, az ételek előkészítéséhez számos eszközre van szükségünk. Különféle méretű lábasok, tepsik, tányérok, evőeszközök, amelyeknek helyet kell találnunk. Nem beszélve a tartós élelmiszerekről, a fűszerekről, a nagyi befőttjeiről. 

Célszerű tehát a konyhatervezés során nem csupán az esztétikumot figyelembe vennünk. Olyan tárolóhelyeket ajánlott beépíteni a konyhabútorba, amelyekkel ki tudjuk használni a helyiség minden lehetőségét. Emellett ügyeljünk nem csak a tárolóhely méretére, hanem a rendszerezhetőségre is. Ha ugyanis rend van a szekrényekben, gyorsabbá válik az ételek elkészítése is.

 

Gyors és egyszerű megoldást jelent a konyhablokk

A konyha egyik legfontosabb eleme a konyhabútor. Ma már számos olyan lehetőségünk van, amellyel gyorsan és testreszabva rendezhetjük be otthonunkat. A konyhablokkok változatos kínálattal várják a vásárlókat, így van ez webáruházunkban is. Méretben, színben és elrendezésben rendkívül sokszínű a választék.

Beépíthető konyhablokkjaink segítségével pillanatok alatt rendezhetsz be egy kisebb, társasházi konyhát. Csakúgy, mint egy nagyobb alapterületű főzőhelyiséget egy kertes házban. Nem akadály az sem, ha szabálytalan a falak elrendezése. A konyhablokkok elemei szabadon variálhatóak, így valóban mindenki összállíthatja a neki megfelelő konyhabútort.

 

Változatos blokkok minden konyhába

A vásárlói igények maximális kielégítését mindig is szem előtt tartottuk. Ezért a vevőink az általunk forgalmazott konyhablokkokból bármilyen összeállítást elkészíthetnek. Ha csupán alsó konyhaszekrénysorra van szükségük, állunk a rendelkezésükre. Ha csak felső sort szeretnének, bátran válogathatnak webáruházunkban.

Ezekből az elemekből L-alakú, sarokba helyezhető konyhabútort is kialakíthatunk. Nem beszélve a színek széles palettájáról. Mind a bútorblokkok korpusza, mind a front színei és felületének fényezése is szabadon választható. Ráadásul a konyhablokkok gépek beépítésére is alkalmasak.

 

Merre nyílhat a konyhaszekrény?

Nem csupán a bútorkészítés látványos felületeit érintő technológiák fejlődnek rohamosan. A webáruházunkban kapható, kisebb méretű, ám annál jelentősebb vasalatok is egyre szélesebb lehetőségeket biztosítanak a vevők számára. 

Ma már nem kell megelégednünk a csupán oldalra nyíló, felcsapódó szekrényajtókkal. Tompító rendszerek teszik kényelmesebbé és biztonságosabbá is az ajtók működését. Emellett helyet szabadíthatunk fel a konyhapulton például azzal, ha a szekrénybe rejtjük a tányérok csepegtetőjét. 

Kamra a konyhában

A tartós élelmiszerek tárolására, sőt helyenként a hűtő elhelyezésére is sokszor külön kamrahelyiséget használnak. Sokan azonban nem rendelkeznek külön spájzzal, így a konyhában kell megoldaniuk ezeket a kérdéseket. 

A konyhaszekrényekbe integrálható kamraszekrényekben oldalrácsok biztosítják az üvegek stabilitását. A kihúzható kosarakkal kihasználható a szekrény teljes tárolási kapacitása.

Blog

Ajánlott termékek