Blog

Ó szép műfenyő, oly kedves minden ágad!

2020.02.20 08:00

Óvhatod az élő fákat

 

Ugyan mindet nem, de az biztos, hogy te már nem valódi fenyőt vettél. A fenyővásárokon mindig próbálják megnyugtatni az embereket, hogy ezeket a fákat direkt erre a célra ültetik és nevelik, de erről valamiért a vágóhídra nevelt csirkék jutnak az eszünkbe. Mégis hogy énekelhetnénk így boldogan a víg karácsonyi dallamokat?

 

Arról nem is beszélve, hogy a gyerekek valósággal megsiratják az élő fenyőt, amikor kidobjátok.

 

Tuti szép marad a lebontásig

 

A műfenyő tuti tovább bírja, mint a szaloncukrok, amiket a gyerekek leeszegetnek a fáról. Sőt, ha odáig vagy a karácsonyfákért, akár egész évben kinn tarthatod a szoba díszeként, hiszen műágai és levelei nagyszerűen bírják a strapát. Persze, azért néha porold le.

 

A műfenyők ma már olyan szépen vannak megkomponálva, hogy sokszor meg sem lehet mondani, hogy nem igaziak.

 

Illatos tippek a még ünnepibb hangulatért:

 

  • a hamisítatlan fenyőillatot pótolhatod illatpálcákkal, gyertyákkal
  • vesd be a süti, narancs, fahéj illatú gyertyacsodákat, és hidd el az illatorgia mellett senkinek sem fog feltűnni, hogy a fenyő mű-e, vagy sem

 

Ennek aztán tényleg nem hullik a levele

 

Rémlik, hogy mennyi bosszúságot okoz telente a tűlevél söprés, és az annak való drukkolás, hogy a fa legalább szilveszterig bírja? Na látod. A műfenyővel viszont tutira nem lesz ilyen gondod, mert örökzöld a javából.

 

Nem kell évről-évre beújítanod egyet

 

Nincs vacogás a hidegben, és kutatás a legszebb, legmagasabb, legkedvezőbb árú fa után. A műfenyők többségét online is megrendelheted, szóval csak egy kattintás, és kész. A felállításakor pedig biztosan nem a talpfaragással fogsz vesződni, hiszen a csinos talpba könnyen beletehető, és voálá, már díszítheted is.

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu